Χανιά | Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Σωματείο Επισιτισμου

χανιά-συλλογή-τροφίμων-και-ειδών-πρώτ-1263029

Συλλογή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί από το Σωματείο Επισιτισμού Νομού Χανίων σε συνεργασία με άλλα Σωματεία της πόλης για τη στήριξη εργαζομένων που έχουν ανάγκη

Συνάδελφοι, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα φέρνει εμάς και τις οικογένειες μας καθημερινά αντιμέτωπους με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις σε μια σειρά είδη λαϊκής κατανάλωσης, στην ενέργεια, στα καύσιμα.

Η αύξηση-κοροϊδία του κατώτατου μισθού έχει εξανεμιστεί πριν καν δοθεί, εξαιτίας της

εκτίναξης της ακρίβειας και όλα αυτά τη στιγμή που έχουν τσακίσει μισθούς και εισόδημα με τα αντιλαϊκά μέτρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αύξηση είναι περίπου στο 7%, όταν την ίδια ώρα ο επίσημος πληθωρισμός «τρέχει» με ποσοστό πάνω από 8%.

Για τον λόγο στα πλαίσια της αλληλεγγύης για τις μέρες του Πάσχα που έρχονται το Σωματείο Επισιτισμού από κοινού με τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Οικοδόμων, Τροφίμων και Ποτών, Παράρτημα Χανίων του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ , το Παράρτημα Χανίων του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και το Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση προχωράμε στη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών.

Σκοπός της είναι η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών, η ενίσχυση και στήριξη όλων των συναδέλφων που έχουν μείνει χωρίς εισόδημα, για να μείνουμε όρθιοι και δυνατοί στον αγώνα.

Σας καλούμε όλους να συνδράμετε στην προσπάθεια μας, στο βαθμό που ο καθένας σας μπορεί.

Η συλλογή των ειδών γίνεται:

Εργατικό Κέντρο Χανίων (Μαρκ. Μπότσαρη 68) τις εξής μέρες και ώρες.

Μεγάλη Πέμπτη 10:00 – 14:00 και 17:30 – 20:00

Μεγάλη Παρασκευή 17:30 – 20:00

Μεγάλο Σάββατο 9:30 – 12:00

Τα σωματεία θα δέχονται κάθε είδους τρόφιμα όπως ζυμαρικά, κονσέρβες, γάλα, ρύζι, πατάτες κ.α όμως θα δέχονται και δώρο επιταγές από σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook