Χανιά | Συγκινητική πρωτοβουλία από το Κύτταρο Χαλέπας – Ζητάει βοήθεια για ένα μικρό πλημμυρόπληκτο σχολείο στην Καρδίτσα

χανιά-συγκινητική-πρωτοβουλία-από-το-1772800

Το Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας προτάσσοντας τον εθελοντικό χαρακτήρα του Συλλόγου, που έχει καταξιωθεί με τις επιτυχημένες δράσεις του στη χανιώτικη κοινωνία , ξεκινά μια πρωτοβουλία υποστήριξης ενός διθέσιου σχολείου, στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας, χωριό που επλήγη από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές, εξοπλίζοντας το εργαστήριο πληροφορικής , ανανεώνοντας συνάμα τον εξοπλισμό του.

Έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές με τον Διευθυντή του σχολείου, μετά από πρόταση της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και έχουν καταγραφεί συγκεκριμένες ανάγκες . Καθηγητής πληροφορικής , Υπεύθυνος του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Α/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, μας πρότεινε τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων, ώστε να είναι όσο γίνεται πιο λειτουργικά για την εκπαιδευτική κοινότητα και έχουν ζητηθεί προσφορές.

Καλό είναι να συμβάλλουν οι συμπολίτες μας σε αυτή την πράξη αγάπης ,που έχει σαν επίκεντρο τα παιδιά ενός μικρού σχολείου, που τώρα μόλις ξεκινούν την σχολική χρονιά, αφού το σχολείο τους βρέθηκε στο επίκεντρο της κακοκαιρίας και καλύφθηκε από λάσπες.

Προσφέροντας λίγα από το περίσσευμά σας, στο λογαριασμό του συλλόγου μας: GR3801607670000000085107615 Attica Bank , με την ένδειξη για τη στήριξη του σχολείου της Αγίας Τριάδας Καρδίτσας, το όραμα θα γίνει σύντομα πράξη , η γέφυρα επικοινωνίας θα μας οδηγήσει κατευθείαν στο σχολείο που θα παραδώσουμε το υλικό και φυσικά θα ακολουθήσει αναλυτικός απολογισμός των εσόδων και των δαπανών, καθώς και φωτογραφικό υλικό της παράδοσης.- παραλαβής του εργαστηρίου και ευχαριστήριο προς όλους όσους συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.(Κάτι ανάλογο είχαμε πράξει με σχολείο στο Μάτι, που είχε καταστραφεί ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός από τις φωτιές) .

Θερμή παράκληση από τα μέλη του Συλλόγου μας, επειδή η ανανέωση του εξοπλισμού είναι άμεσης προτεραιότητας, ο χρόνος κατάθεσης χρημάτων να γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεχή στήριξη , την εμπιστοσύνη και την συμπόρευση.

Από το Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook