Χανιά | Συγκέντρωση των κατοίκων δίπλα στην αυτοσχέδια γέφυρα στον Κερίτη | Photos

χανιά-συγκέντρωση-των-κατοίκων-δίπλα-834458

Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί στη νέα αυτοσχέδια γέφυρα του Κερίτη, που ανεγέρθη με πρωτοβουλία των κατοίκων στον Αλικιανό.

Όπως έχει αναδείξει το zarpanews.gr, είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της Περιφέρειας να σταματήσει να χρησιμοποιείται το πρόχειρο και επικίνδυνο αυτό πέρασμα, με τον Απόστολη Βουλγαράκη να επισημαίνει πως η παρέμβαση του Εισαγγελέα θα ζητηθεί, καθώς η κατασκευή του συγκεκριμένου περάσματος έχει γίνει χωρίς καμία έγκριση, από καμία υπηρεσία και χωρίς καμία μελέτη με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο.Οι κάτοικοι αποφάσισαν σήμερα να «υπερασπιστούν» τη γέφυρα, πραγματοποιώντας συγκέντρωση στο σημείο. Πολίτες κάθε ηλικίας βρίσκονται στο χώρο, ενώ το «παρών» έδωσε και η αστυνομία, που τα «άκουσε» σε ένα βαθμό από τους κατοίκους, με το κλίμα ωστόσο να είναι πλέον ήρεμο.Πάγιο αίτημα όλων, φυσικά, μία μόνιμη λύση για την μετακίνησή τους, αφού ούτε καν γέφυρα Bailey δεν έχει τοποθετηθεί στο σημείο, καθιστώντας την πρόσβαση στον Αλικιανό και τα γύρω χωριά μία μικρή Οδύσσεια για κατοίκους και επισκέπτες.zarpanews.gr

18 thoughts on “Χανιά | Συγκέντρωση των κατοίκων δίπλα στην αυτοσχέδια γέφυρα στον Κερίτη | Photos

  1. Αφήστε τα παιδιά να κάνουν το κέφι τους…. Στο επόμενο ατύχημα στο δρόμο να μην έρθουν να ζητήσουν όλοι αυτοί τα ρέστα απο την πολιτεία που δεν νομιμοποίησε τον χωματόδρομό τους, όταν δεν θα υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο που να τους καλύπτει. Και μετά βάλτε όλους αυτούς που φωνάζουν…σε κάνα αμφιθέατρο να τους εξηγήσει κάποιος σοβαρός άνθρωπος τη τεχνική διαδικασία ανέγερσης μιας γέφυρας και κατασκευής ενός δρόμου.. και ΠΟΣΟ χρόνο χρειάζονται αυτά σε άλλα κράτη του κόσμου.

    Αν και πολύ αμφιβάλλω οτι είναι σε θέση να καταλάβουν…

    Με εκτίμηση, απόφοιτος του Πολυτεχνείου.

    1. @Τζιτζίκος Είδαμε πώς κάνετε όλοι εσεις οι σπουδαγμένοι σοβαροί άνθρωποι τις μελέτες και πώς καταρέουν όλα τα έργα με την πρώτη κακοκαιρία. Τι προτείνεις δλδ να μείνουν καμιά 2ετία απομονωμένοι στα σπίτια τους επειδή το κράτος δεν μπορεί να περάσει ένα ποταμάκι 20 μέτρων που σε 2-3 μήνες θαχει στερέψει?

    2. ρε “τζιτζικα”, “καρεμπε”, “οζο με νου” και αλλα δεκα ψετικα ονοματα. οταν γραφεις για κανενα σοβαρο ανθρωπο εννοεις οτι ολοι οι υπολοιποι δεν ειμαστε σοβαροι περα απο εσενα? τι τεχνικες γνωσεις εχεις εσυ? και μιας και φαινεσαι για κολλητος του βουλγαρακη και εχεις αναλαβει σημερα να γραφεις ρωτησε τον να μας γραψεις και για το πως επεσε η γεφυρα. ποιος του ειπε να ριχνουν τσιμεντο στο γαμο του καραγκιοζη και να κατευθυνουν τα νερα στον ενα πυλωνα. ποια μελετη είχαν και ποια σχεδια κατασκευης της γεφυρας ? ποιο ηταν το κοστος της παρεμβασης ( χωματουργικα μπετον για 1200 κυβικα τουλαχιστον οπως ακουγεται)και πως θα πληρωθει ο εργολαβος…. Πως επιλέχθηκε ο συγκεκριμενος εργολαβος και όχι αλλος….Ποια αδεια πηραν απο τμημα περιβαλλοντος της Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ για να ριξουν μπετον σε ποταμο-ρέμα και να αλλαξουν την κοιτη του και απο την αρχαιολογια αφου η γεφυρα ηταν νεοτερο μνημειο.
      ρωτησε τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΕΡΓΟΛΑΒΟ να μας απαντησεις.Περιμενουμε………ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ…..

  2. ανεβαστε και κανενα βιντεο απο τους κατοικους εκτος αν δεν τα προλαβατε. ο βουλγαραποστολης εχει γινει κοκκινο πανι σε δεκα χωρια.
    ντροπη αποτολη!

  3. Ω το παντερμο το βραστό, το θωρώ και μου τρέχουνε τα σάλια επαε που είμαι. Φάτε μωρε και πιείτε και άσε τσι αρχές να γαυγιζουνε. Ας κάνανε την δουλειά ντονε σωστά να μην καταφεύγουν οι αθρώποι σε τέτοιες λύσεις. Δείτε και τον ΒΟΑΚ που ήτανε μετά από πολύχρονο σχέδιο και εγκρίσεις από τσι αυθεντίες και που τσιλασε μετά από μια δυνατή βροχή

  4. ρε «τζιτζικα», «καρεμπε», «οζο με νου» και αλλα δεκα ψετικα ονοματα. οταν γραφεις για κανενα σοβαρο ανθρωπο εννοεις οτι ολοι οι υπολοιποι δεν ειμαστε σοβαροι περα απο εσενα? τι τεχνικες γνωσεις εχεις εσυ? και μιας και φαινεσαι για κολλητος του βουλγαρακη και εχεις αναλαβει σημερα να γραφεις ρωτησε τον να μας γραψεις και για το πως επεσε η γεφυρα. ποιος του ειπε να ριχνουν τσιμεντο στο γαμο του καραγκιοζη και να κατευθυνουν τα νερα στον ενα πυλωνα. ποια μελετη είχαν και ποια σχεδια κατασκευης της γεφυρας ? ποιο ηταν το κοστος της παρεμβασης ( χωματουργικα μπετον για 1200 κυβικα τουλαχιστον οπως ακουγεται)και πως θα πληρωθει ο εργολαβος…. Πως επιλέχθηκε ο συγκεκριμενος εργολαβος και όχι αλλος….Ποια αδεια πηραν απο τμημα περιβαλλοντος της Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ για να ριξουν μπετον σε ποταμο-ρέμα και να αλλαξουν την κοιτη του και απο την αρχαιολογια αφου η γεφυρα ηταν νεοτερο μνημειο.
    ρωτησε τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΕΡΓΟΛΑΒΟ να μας απαντησεις.Περιμενουμε………ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ…..

  5. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ,
    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΚΑΝΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:
    «ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗ.»
    ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΥΧΤΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΕΡΙΞΕ… ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑ ΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
    ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ…
    ΠΛΕΟΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ…
    ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ…

    1. σωστος αλλα…
      για ποσο μπορει να κανει τα στραβα τα ματια ενας εισαγγελεας ομως οταν του γνωστοποιειται κατι τετοιο??

      γιατι να αναλαβει την ευθυνη αν η κακη ωρα φερει κανα κακο???

  6. Aπό οπου και να το πιασεις βρωμει…Μπραβο στσοι αθρωπους που βρηκανε λυση μονοι τους,παραξενο για τους νεοελληνες που μολις μαζευτουνε 3 αρχιζουνε να τσακωνονται,κι απο την αλλη την Πεμπτη ξαναρχονται βροχες πραγμα που σημαινει οτι η «γεφυρα» θα βρεθει ενας Θεος ξερει που…Θα μου πεις δεν μπορουσανε οι φανταροι να φερουνε το γαμημενο 3 γεφυρες αντι για 2;;;;

  7. Σηφαλιώ εσύ που τα καττέεις ούλα, άμε καμάρι μου στο Διευθυντή του Αλικιανού και πε του να σε ξανα πάρει στο γυμνάσιο για δε κατέεις ήντα διαβάζεις. Γιατι αν εκάτεχες θα έβλεπες οτι κανένας μας δεν είναι υπερ κανενός πουλημένου.
    Άμε και μια βόλτα από του γεωργιακάκη και πε του «I see dead people»… θα καταλάβει και θα σε προσέξει…

  8. Παρακαλείται η ομάδα πολιτών που κατασκεύασε τον δρόμο, πλησίον της γέφυρας Κερίτη εν μία νυκτή , να αναλάβει τα έργα σε γέφυρα πλατανιά και εθνικής οδού στο σημείο ακρημνιός , γιατί λίαν συντόμος οι ουρές θα είναι άνω του χιλιομέτρου και τα έργα σε βάθος διετίας……. (πολύ βάθος όμως)

  9. Σηφη Κοπελάκη…άμα σου βαστάει τράβα να ρωτήσεις ΕΣΥ σαν πολιτισμένος άνθρωπος και όχι φωνάζοντας σαν Ουγκ..πρώτα έναν σοβαρό μηχανικό και μετά τον βουλγαραποστόλη για να σου δώσει όλες τις απαντήσεις σου..Θα σου πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να μετακινηθείς απο το να κάθεσαι απο το πληκτολόγιο και να κάνεις υποθέσεις..

    Αλλά πριν πας, καλού κακού επιβεβαίωσε οτι αυτοί που μπαζώσανε νύχτα τον ποταμό (το τσιφλίκι τους μάλλον???) τι προδιαγραφές, άδειες, μελέτες, και σχέδια είχανε απο αυτές που «έλειπαν», κατά τα λεγόμενά σου, απο τους αρμόδιους που δεν κάνανε, οπως λες σωστά τη δουλειά τους.

    Οταν θα γίνει το πρώτο ατύχημα στον δρομάκο σας..και δε θα υπάρχει ουτε δικηγόρος ούτε ασφαλιστική να σας καλύψει, εγώ πολύ θα γελάσω…όταν θα φτιαχτεί και η στρατιωτιή γέφυρα παρακάτω..εσείς να συνεχίσετε να περνάτε απο τον δρομάκο.

    Καλά ξέτελα,
    Ελληνάρες for ever!!!

  10. ΑΠΟΤΟΛΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ?
    ΕΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ…… ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ «ΕΜΠΕΙΡΙΑ»….?

    ΞΕΓΙΒΕΝΤΙΣΜΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ, ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.

  11. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ…
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΛΠ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ…. 🙂 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΓΚ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ….
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ «ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ» ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΟΒΑΡΟ Η ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ? 🙂
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ «ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΙ «ΑΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ» ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ….
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΜΠΕΤΑ.ΜΟΝΟ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΥΛΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΩΤΟΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑΝΕΣΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΗΓΗ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1908.
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΤΑΡΑΞ, ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ… ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΕΜΕΙΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ……. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΣΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΛΠ, Η ΧΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΜΠΟΥΝ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΜΙΣΘΙ ΤΩΡΑ.ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΣΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.

  12. ΚΚΥΡΙΕ ΤΖΙΤΖΙΚΟ ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΒΑΝΤΑΔΩΡΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΖΩΡΕ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΜΑ ΛΕΩ ΑΜΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ Η [ΜΠΑΛΑ]. ΓΙΑΥΤΟ [ΜΟΚΟ] ΕΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙ [ΕΙΔΙΚΟΙ] ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.

  13. Δε χρειάζεται να χάνεις τη ψυχραιμία σου αγαπητέ «σοβαρέ» άνθρωπε που ρώτησες 10 μηχανικούς και σου είπαν το ίδιο. Και γω μπορώ να ισχυριστώ οτι ρώτησα άλλους 100 που μου είπαν το αντίθετο. Αλλά γενικά δε μου αρέσει η κολοκυθιά.. Σε λίγο θα μας πεις πως στείλαν μηχανήματα για να κατεδαφίσουν την γέφυρα. Γενικά μη προσπαθείς να «χρωματίζεις» όλουσ όσους εναντιώνονται σε αυτά που λες για να βγεις απο πάνω..δεν έχουν όλοι άνθρωποι ανάγκη να είναι με τη «μια» η την «αλλη» μεριά για να σκέφτονται στοιχειωδώς.

    Εαν βάζεις κεφαλαία γράμματα δε πρόκειται να σε φοβηθεί κανείς.. ίσα ίσα που δείχνεις το ζόρε σου να φωνάξεις και να βγάλεις τα απωθημένα σου επειδή δεν μπορείς να επιχειρηματολογήσεις. Εσύ μάλλον είσαι αυτός που πρέπει να ηρεμήσεις…αλλά αυτό φαντάζομαι θα σου το έχουν πει και άλλοι.

    Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθετε να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και κυρίως όιταν δεν κάνετε σωστά τις δουλειές. Επειδή σε βλέπω οτι δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τα ελληνικά Η «κατσίκα του γείτονα με την οποία θα γελάσω» δε θα είναι εαν θα συμβεί ατύχημα σε άνθρωπο..αλλά με αυτούς που θα ψάχνουν ευθύνες όταν, ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι σε αυτόν τον δρόμο. Αυτό που μπάζωσαν τον ποταμό ήταν που δεν σκέφτηκαν ΚΑΝ την ασφάλεια των πολιτών που θα περνάνε απο εκεί και τι θα συμβει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ εαν συμβει ατύχημα. Οχι εγω φίλε μου. Λυπάμαι

    Να είσαι καλά,

  14. Ξαναλέω, θα βρέξει το τριήμερο, δείτε τι θα κάνετε και μην τσακώνεστε! Εκεί κολλάει και το ΟΥΓΚ!
    Χαιρετίσματα στην εξουσία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook