Χανιά | Συγκέντρωση στη Σούδα ενάντια στην μεταφορά μεταναστών στην Κρήτη | Photos

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι στη Σούδα πολίτες που με τον τρόπο αυτό θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο της μετατροπής του λιμανιού σε κόμβο μεταφοράς μεταναστών από το Λιβύη.

Οι συγκεντρωμένοι όπως αναφέρουν, δεν θα ανεχτούν « να γίνει το νησί μας μέτωπο συγκρούσεων, όπως κάποια σκοτεινά κέντρα εξουσίας σχεδιάζουν.

Θα στείλουμε το μήνυμα στον παρανοϊκό Ερντογάν και στους ξένους και ντόπιους συνεργάτες του,

πως είμαστε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος την πατρίδα μας, απέναντι στις ΑΚΑΤΑΝΌΗΤΕΣ, αλλά ΕΥΘΕΊΕΣ ΚΑΙ ΕΠΊΣΗΜΕΣ ΑΠΕΙΛΈΣ ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΗΣ των τριών νομών της Κρήτης,

από το φασιστικό καθεστώς της εχθρικής Τουρκίας.

Λίβυοι “πρόσφυγες” ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ, όπως δεν υπήρξαν ΚΑΙ ΤΌΤΕ που οι Ευρωπαίοι “ανθρωπιστές” βομβάρδιζαν επί μήνες την Λιβύη δολοφονώντας πολλές χιλιάδες αθώους.»

Κατά την διάρκεια της σημερινής κινητοποίησης οι συγκεντρωμένοι έψαλλαν τον εθνικό ύμνο, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα κατά των πολιτικών και των δημοσιογράφων.

Η παρουσία της Αστυνομίας και του Λιμενικού καθ όλη την διάρκεια της διαμαρτυρίας ήταν έντονη.

Zarpanews.gr

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια και μπράβο στους Κρητικούς πατριώτες, έτσι με Ελληνικές σημαίες μπροστά μην αφήσετε τους πολιντικατηδες να κλέψουν το ιερό όμορφο νησί μας !!!

  2. Κοιτάξτε λίγο από Λέσβο μεριά και από Σαμο που καινε τις σκηνές μονοι τους και τους πανε στα ξενοδοχεία. Ο καφες κανει 1 ευρω και τα ενοικια ειναι 100-150 για τους φοιτητες.

    Τα Χανια είναι φιλόξενα, oso πεφτει η μάσα!! αλλά έτσι κοπεί το airbnb, κοπει ο τουρισμος , πεσει ο καφες απο τα 3.50, τα σχολεία γεμισους προσφυγοπουλα, ΤΟΤΕ να τους δω.

  3. Ντροπή!

    Κάνουν λόγο για γενοκτονία! Μόνο ντροπή με κάνουν να νιώθω, σκεπτόμενος τα θύματα των πραγματικών γενοκτονιών! Κλασική περίπτωση πατριδοκάπηλων!

    Για αλληλεγύη στην υπόλοιπη Ελλάδα που τόσα έχει περάσει, ούτε λόγος ε; Ντροπή για τους Χανιώτες που η έννοια τους είναι ο καφές των 3.5€ και η δαγκανιά στις τουριστικές ταβέρνες!

  4. Υπάρχουν φωτο σε άλλα δίκτυα που δείχνουν πάνω από 500 άτομα στη συγκέντρωση. Ποιόν να πιστέψουμε ? Και μιλάμε για μια συγκέντρωση που καταπολεμήθηκε αισχρά από τα τοπικά ΜΜΕ ενώ οι μαντρότοιχοι της Σούδας είχαν απειλητικά συνθήματα για τους συμμετέχοντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ