Χανιά | Συγχαρητήριες επιστολές Παπαδογιάννη σε Λυμπινάκη και Μαστραντωνάκη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων στην Αστυνομία

χανιά-συγχαρητήριες-επιστολές-παπαδ-1220759

Με συγχαρητήρια επιστολή του προς το νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, κ. Γιώργο Λυμπινάκη, αλλά και το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, κ. Γιώργο Μαστραντωνάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, εκφράζει στους έμπειρους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., τις θερμότερες ευχές του για καλή σταδιοδρομία, στα νέα διευρυμένα καθήκοντα τους.

Σε σχετική του δήλωση ο κ. Παπαδογιάννης αναφέρει:

Αξιότιμε Κύριε Λυμπινάκη…

Θα ήθελα να σας συγχαρώ, για την πρόσφατη αναβάθμιση σας, στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την τοποθέτησης σας ως Υποστράτηγος πλέον, στην Ανώτατη θέση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί παράλληλα και τον δείκτη της αναγνώρισης της προσπάθειας που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα, από το σύνολο των θέσεων ευθύνης που έχει υπηρετήσει στην πορεία σας, ως Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε ότι αφορά τον κ. Μαστραντωνάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. λέει:

Αξιότιμε κ. Μαστραντωνάκη

Η τοποθέτηση σας, ως νέος Αστυνομικός Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη, τόσο για εσάς προσωπικά, όσο και για τις υπηρεσίες της Γ.Α.Δ. Χανίων, με δεδομένο πως είσαστε ένας έμπειρος αξιωματικός αλλά και άριστος γνώστης της τοπικής αστυνομικής πραγματικότητας, στοιχείο που σίγουρα θα συμβάλει καθοριστικά, στην επίτευξη των στόχων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε επίπεδο νομού Χανίων.

Αναφερόμενος και στους δυο Αξιωματικούς, ο κ. Παπαδογιάννης καταλήγει:

Σας εύχομαι ολόψυχα, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook