Χανιά | Συγχαρητήρια Τάσου Βάμβουκα στον Απόστολο Παπαστάμο

χανιά-συγχαρητήρια-τάσου-βάμβουκα-στ-912727

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας με ανακοίνωση του συγχαίρει τον Απόστολο  Παπαστάμο για την κατάκτηση δύο μεταλλίων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης της Ουγγαρίας

Η ανακοίνωση:

«Για ακόμα μια φορά είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τον Χανιώτη πρωταθλητή κολύμβησης Απόστολο Παπαστάμο που μας έκανε, για ακόμα μια φορά, υπερήφανους, αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στον κόσμο στα 400 μέτρα μεικτής ατομικής και την τρίτη θέση στα 200 μέτρα μεικτής ατομικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που ολοκληρώθηκε χτες, στην Ουγγαρία.

Ως Δήμαρχος Χανίων και εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου συγχαίρουμε τον Χανιώτη Πρωταθλητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που απέδειξε ότι, όταν δουλεύει κάποιος σκληρά, με πλάνο και προσήλωση στους στόχους που θέτει, μπορεί να επιτύχει πολλά στη ζωή του.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί ο Αλέξανδρος έκανε, με τις επιδόσεις του, υπερήφανη ολόκληρη τη χώρα και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα μας δώσει την ευκαιρία να τον συγχαρούμε για τις επόμενες μεγάλες επιτυχίες του στην κολύμβηση.

Συγχαίρουμε επίσης και τους υπόλοιπους αθλητές από τα Χανιά αλλά και συνολικά τους Έλληνες αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και πραγματοποίησαν πολύ καλές επιδόσεις.

Εν κατακλείδι, αλλά εξίσου σημαντικό, να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τους προπονητές των πρωταθλητών μας αλλά και τις οικογένειες τους, καθώς παίζουν σημαντικότατο ρόλο στο να διαμορφώσουν αυτές τις σπουδαίες προσωπικότητες για τις οποίες είμαστε υπερήφανοι.

Ο Δήμος Χανίων στέκεται πάντοτε, αρωγός στις προσπάθειες που αφορούν την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος αλλά και της ευγενούς άμιλλας.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook