Χανιά | Συγχαρητήρια εργαζομένων του Νοσοκομείου για το «δικό» τους Λιβανό

χανιά-συγχαρητήρια-εργαζομένων-του-ν-911039

Πριν από λίγες μέρες η τριπλέτα των πρωταθλητών ποδηλασίας του Τάλως ΑΝΕΚ LINES, Λιβανός, Μαυριγιαννάκης και Πατεράκης έκαναν με τις επιτυχίες τους σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, υπερήφανους την Κρήτη και την Ελλάδα. Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο έχει έναν λόγο παραπάνω να καμαρώνει για τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, Κώντσαντίνο, Λιβανό, όντας γιος της εργαζόμενης του νοσοκομείου, Βάγιας Πήχα.

Ο Σύλλογος λοιπόν Εργαζομένων του Νοσοκομείου, με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον αθλητή και την οικογένειά του, αλλά και στους άλλους δύο Χανιώτες πρωταθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Χ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν.Χ συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Λιβανό για την κατάκτηση του Πανευρωπαικού και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας πίστας εφήβων με 4 χρυσά μετάλλια.

θα θέλαμε να επαινέσουμε την μεγάλη αυτή νίκη του Κωνσταντίνου που με κόπο κατόρθωσε να πραγματοποιήσει κάνοντας υπερήφανους τους γονείς του, το Αθλητικό Σωματείο, την πόλη μας και την Ελλάδα μας.

Ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς του, Βάγια Πήχα (αγαπητή Συνάδελφος) και Νεκτάριο Λιβανό που με αγάπη και κόπο συνέβαλαν στο επίτευγμα αυτό!! Να τον χαίρονται να τον καμαρώνουν πάντα και ευχόμαστε η πορεία του να είναι πάντα επιτυχημένη!!!

Συγχαίρομαι και είμαστε υπερήφανοι επίσης για την επιτυχία των αθλητών Μαυριγιαννάκη Βασίλειο και Πατεράκη Ηλία στην ίδια διοργάνωση που πέτυχαν να φέρουν την Ελλάδα στη κορυφή!!!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook