Χανιά | Συγχαρητήρια Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στον Παναγιώτη Σημανδηράκη

χανιά-συγχαρητήρια-αλέξανδρου-μαρκο-871217

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, απέστειλε ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!», Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη στη Περιφέρεια Κρήτης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν είτε ως Δήμαρχοι είτε ως Μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων στην Περιφέρεια Κρήτης αλλά και σε όσους γενικότερα μετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επιθυμώ να εκφράσω τη βούληση του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!» να συνεργαστούμε στενά με όλους, ανεξαιρέτως κομματικής προελεύσεως, για το καλό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυρίως του νησιού μας. Θα επιδιώξουμε τη συναίνεση και τη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων με απώτερο σκοπό το όφελος των πολιτών.

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι και πρέπει να παραμείνει ο βασικός πυλώνας ανάπτυξης και το ουσιαστικό, δημοκρατικό κύτταρο της κοινωνίας, το οποίο οφείλει να λύνει προβλήματα εκεί που το κεντρικό κράτος δεν μπορεί να δώσει βοήθεια.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις υπηρεσίες του κράτους αλλά και όλους εκείνους που εργάστηκαν άψογα για τη διεξαγωγή των εκλογών και έφεραν σε πέρας την αποστολή τους κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εύχομαι μια δημιουργική και παραγωγική θητεία σε όλους!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook