Χανιά | Στον Πλατανιά κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ | Photos

χανιά-στον-πλατανιά-κλιμάκιο-του-συρι-1688230

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τους υποψήφιους βουλευτές Βάλια Βαγιωνάκη, Κατερίνα Μανιμανάκη και Γιώργο Σταθάκη περιόδευσε στον Πλατανιά.

Αρχικά επισκέφθηκε το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγιάς κι ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κρατούμενοι και προσωπικό. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η έλλειψη οικοδομικής άδειας, η οποία αποτελεί εμπόδιο για την επίλυση σειράς ζητημάτων όπως η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετέβησαν στο Δημαρχείο Πλατανιά όπου έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη.

Συζήτησαν για την πορεία των έργων αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές με τα κονδύλια ύψους 173 εκατ. ευρώ που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διέθεσε για τον Νομό Χανίων, καθώς και για τα προβλήματα του Δήμου (εξαίρεση από χρηματοδοτικά εργαλεία λόγω πληθυσμιακών προϋποθέσεων, έλλειψη μόνιμου προσωπικού κ.ά.) και για τις άμεσες προτεραιότητες.

Οι υποψήφιοι βουλευτές και ο Δήμαρχος επισκέφθηκαν το λιμάνι Κολυμβαρίου, ένα έργο πνοής για τον Νομό, χρηματοδοτημένο με 8,5 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής:

Α) Τα Super Markets ΣΥΝΚΑ και συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο Αλεξάκη Δημήτρη και υπαλλήλους,

Β) την εταιρεία Kreta Food ΕΠΕ, στους χώρους της οποίας ξεναγήθηκαν από τους ιδιοκτήτες Μαρματάκη Νίκο και Στρατηγάκη Μιχάλη και συζήτησαν με εργαζόμενους και

Γ) το ξενοδοχείο Althea Village όπου συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες Νίκο και Στέφανο Σκαράκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook