Χανιά | Στον κόσμο των ναρκωτικών αναζητούν απαντήσεις για την άγρια δολοφονία

χανιά-στον-κόσμο-των-ναρκωτικών-αναζη-1610397

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zarpanews.gr κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών που αφορά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε ναρκωτικά.

Ειδικότερα, οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στρέψει τις έρευνες στον κόσμο των ναρκωτικών, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι η δολοφονία του 53χρονου δεν έγινε από αγνώστους. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο 53χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών και η άγρια δολοφονία του πιθανόν σχετίζεται είτε με χρηματική διαφορά από δοσοληψία ή ακόμα και με κάτι που γνώριζε και απειλούσε να αποκαλύψει. Πάντως, σύμφωνα με το zarpanews.gr οι έρευνες προχωρούν με την αξιολόγηση υλικού που έχει συλλεχθεί από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και με μαρτυρίες ατόμων που πιθανόν άκουσαν ή είδαν κάτι.

Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός στο ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Σμύρνης, στο κέντρο των Χανίων, το βράδυ της Κυριακής, από γείτονας που είδαν την πόρτα μισάνοιχτη.

Το άψυχο σώμα του βρισκόταν στο πάτωμα ενώ ο ίδιος ήταν χτυπημένος βάναυσα στο πρόσωπο και φιμωμένος με μονωτική ταινία.  Όπως ανέφερε στο zarpanews.gr o ιατροδικαστής Κρήτης, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο 53χρονος ήταν χτυπημένος άγρια στην μύτη και τα μάτια ενώ όπως προκύπτει, αφού τον γρονθοκόπησαν και ενώ ήταν ήδη ημιλιπόθυμος, του έφραξαν την μύτη και το στόμα μέχρι που βρήκε ασφυκτικό θάνατο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook