Χανιά | Στον κόμβο Ταυρωνίτη και στο Κολυμπάρι οι εργασίες για το καλώδιο της ΔΕΗ! Ποια τμήματα της εθνικής είναι κλειστά | Photos

χανιά-στον-κόμβο-ταυρωνίτη-και-στο-κολ-950535

Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες για την τοποθέτηση του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την Πελοπόννησο, που στη χερσαία πορεία του από τα Νωπήγεια στην Ξυλοκαμάρα, θα χρησιμοποιεί και ένα μεγάλο τμήμα της Εθνικής οδού.

Σήμερα οι εργασίες πραγματοποιούνται  στο τμήμα της Εθνικής Οδού από τον κόμβο του Ταυρωντίτη και θα φθάσουν μέχρι το Κολυμπάρι.

Για το σκοπό αυτό η λωρίδα κυκλοφορίας προς το Κολυμπάρι είναι κλειστή από το ύψος του κόμβου του Ταυρωνίτη με αποτέλεσμα τα οχήματα να διοχετεύονται στην παλιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου.

Ανοιχτό παραμένει το ρεύμα κυκλοφορίας προς τα Χανιά.

Στα τμήματα της εθνικής έχει τοποθετηθεί η απαραίτητα οδική σήμανση και όπου επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων αυτή θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας των εργασιών σε κάθε κομμάτι τα συνεργεία θα προχωρούν στο επόμενο, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου εντός του 8μήνου, εκτός απρόοπτων εξελίξεων.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook