Χανιά | Στον Καλογερή οι απόστρατοι αξιωματικοί

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη, ο πρόσφατα εκλεγμένος Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ανγος (ΠΖ) ε.α. Κουτρής Σταύρος, συνοδευόμενος από τον επίσης νέο Πρόεδρο του παραρτήματος Χανίων της Ένωσης, (Υπτγο ε.α.) Φινοκαλιώτη Γεώργιο, τον Γραμματέα (Σχη ε.α) Χριστοδουλάκη Μιχαήλ και το μέλος (Ταξ.ε.α) Μανογιαννάκη Γεώργιο.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της εθνικής και διεθνούς επικαιρότητας. Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ ανέλυσε τους στόχους της Ένωσης και αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της, οι οποίες στρέφονται γύρω από εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα. Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα ίδρυσης νέου Πολεμικού Μουσείου στα Χανιά, ενώ ο κ. Κουτρής αναφέρθηκε εκτενώς και στον συμβολισμό και τη μοναδικότητα της Μάχης της Κρήτης και προσφέρθηκε να συμβάλλει με την ΕΑΑΣ στην ανάδειξη και την αξιοποίησή της για ιστορικούς αλλά και αναπτυξιακούς λόγους.

Ο κ. Καλογερής αφού τους ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη και τις προτάσεις τους, δεσμεύτηκε για περαιτέρω συνεργασία μαζί τους στα θέματα που τέθηκαν και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητές τους.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ