Χανιά | Στον Καλογερή αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κισσάμου για καταπατήσεις και απειλές από «καπεταναίους» κτηνοτρόφους | Photos

χανιά-στον-καλογερή-αγανακτισμένοι-κ-924911

Αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια στα Χανιά κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Κισσάμου, κατηγορώντας κτηνοτρόφους της περιοχής για αήθεις πρακτικές.

Όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι, εδώ και καιρό κτηνοτρόφοι έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και με την κάλυψη των αρχών βόσκουν αυθαίρετα όπου θέλουν, καταστρέφοντας καλλιέργειες και φθείροντας περιουσίες, ενώ δεν διστάζουν να απειλήσουν και να εκβιάσουν όποιον τους κάνει παρατήρηση ή εξεγερθεί.

Έτσι, απελπισμένοι από την πολυετή ασυδοσία, οι κάτοικοι βρέθηκαν σήμερα και μίλησαν με τον εισαγγελέα, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τους βοηθήσει, από την στιγμή που δεν είχε γίνει επίσημη καταγγελία. Έτσι, απηύθυναν τα παράπονά τους στον νέο αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, ο οποίος συναντήθηκε μαζί τους και ενημερώθηκε για την κατάσταση.

Αυτό που ζητήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων ήταν η σύγκληση σύσκεψης με την παρουσία όλων των αρμοδίων υπηρεσιών και φυσικά Εισαγγελέα και των αρμοδίων Αστυνομικών Αρχών, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και να παρθούν μέτρα σε βάρος εκείνων που λειτουργούν με αυτό τον τρόπο σε και καταπατούν περιουσίες συγχωριανών τους.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Στον Καλογερή αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κισσάμου για καταπατήσεις και απειλές από «καπεταναίους» κτηνοτρόφους | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook