Χανιά | Στον Εισαγγελέα πέντε άτομα για το μαχαίρωμα του 19χρονου

χανιά-στον-εισαγγελέα-πέντε-άτομα-για-1190435

Επιβεβαιώνεται το πρωινό δημοσίευμα του zarpanews.gr, καθώς με ανακοίνωση της η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων κάνει γνωστό ότι το χθεσινό μαχαίρωμα του 19χρονου ήταν αποτέλεσμα συμπλοκής και όπως επισημαίνεται έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων «για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα, χθές (11.03.2021) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού, στα Χανιά.

Ειδικότερα, την 11.03.2021 το μεσημέρι, άγνωστοι δράστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ένας εκ των οποίων με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες σε έτερο ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής και εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και της εμπεριστατωμένης προανάκρισης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην συμπλοκή συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμπλοκής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook