Χανιά | Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση του 19χρονου Γιάννη – Δύο ιερείς εμπλέκονται στον βιασμό του

χανιά-νέες-αποκαλύψεις-στην-υπόθεση-τ-1258723

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στην υπόθεση βιασμού του 19χρονου Γιάννη από τον Πλατανιά, ενός παιδιού με νοητική στέρηση.

Προφυλακιστέος έχει κριθεί από τον Ιούλιο ο πατέρας του Γιάννη και σε βάρος του έχει ασκηθεί η κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, στην υπόθεση για τον βιασμό του 19χρονου εμπλέκονται άλλα 4 άτομα. 2 ιερείς, ο φίλος του πατέρα και ένας ακόμα συγγενείς του 19χρονου Γιάννη -που σύμφωνα με στοιχεία έχει διαγνωσθεί με νοητική στέρηση.

Οι δύο ιερείς, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Ασφάλεια Χανίων, ωστόσο ζήτησαν ολιγοήμερη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 67χρονος φίλος του πατέρα του 19χρονου, πέρα από την κατηγορία του βιασμού, κατηγορείται και για άλλες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα και για αυτό έχει κληθεί σε συμπληρωματική κατάθεση.

Η έρευνα αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 10 ημέρες -όταν θα έχει παρθεί και η απόφαση των δικαστών.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιούνιο, όταν έγινε καταγγελία για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το αγόρι.

Μετά την κοινωνική έρευνα που έγινε, αλλά και όσα εξομολογήθηκε το παιδί, ο πατέρας του το έδερνε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ένα παλιό, βρώμικο αυτοκίνητο, στα χωράφια ακόμα και πάνω σε δέντρα…

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook