Χανιά | Στον Αποκόρωνα θα γίνει η βράβευση των ελληνικών παραλιών

χανιά-στον-αποκόρωνα-θα-γίνει-η-βράβευ-1649595

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή της πρότασης του Δήμου Αποκορώνου να διοργανώσει την εκδήλωση βράβευσης των Γαλάζιων Σημαιών για το 2023, αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Δήμου Αποκορώνου για τις ακτές του.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, αναφερόμενος στο θέμα επεσήμανε: “Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ΟΜΟΦΩΝΗ αποδοχή της πρότασής μας από το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) Εθνικό χειριστή του προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” να επιλέξει τον Δήμο μας για να διοργανώσει την Πανελλήνια εκδήλωση βράβευσης των Γαλάζιων Σημαιών, αναγνωρίζοντας τις υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες στους λουόμενους.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, τόνισε ότι η παρούσα δημοτική αρχή παρέλαβε έξι (6) “Γαλάζιες Σημαίες” και σήμερα ύστερα από τη μεθοδική δουλειά για τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος, στην ενδυνάμωση και αύξηση των επενδύσεων καταφέραμε και τις αυξήσαμε σε δεκατρείς (13) , πράγμα που αποδεικνύει ότι οι παραλίες μας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση, αφού διαθέτουν τις απαιτούμενες υποδομές.

Τελειώνοντας, ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ανέφερε : “Η τουριστική δραστηριότητα στον Δήμο Αποκορώνου βρίσκεται σε συνεχή ποιοτική και ποσοτική άνοδο και με σκληρή δουλειά και αγάπη αναβαθμίζουμε τον Δήμο μας σε όλους τους τομείς, με απώτερο στόχο να καταστήσουμε τον Αποκόρωνα ως τόπο πρώτου προορισμού.”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook