XANIA

Χανιά | Στολίστηκε το δέντρο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου από μικρούς δημότες | Photos

Με παιδικές φωνούλες γέμισε τη Δευτέρα 6/12/2021 η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, καθώς μικροί δημότες, που συμμετείχαν στην εκπαιδευτική δράση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Διεύθυνσης, στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Τους συμμετέχοντες στη δράση υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και Αντιδήμαρχοι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου «Ορίζοντα», του Υποκαταστήματος της Eurobank στα Χανιά και η ασφαλιστική σύμβουλος, Χρύσα Παιδαράκη, οι οποίοι και διέθεσαν τους κουμπαράδες για τα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Χανίων μίλησε στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της αποταμίευσης, τονίζοντας ότι σημασία δεν έχει να αποταμιεύουμε μόνο χρήματα, αλλά και ανθρωπιά κι αγάπη για να μπορούμε να την προσφέρουμε απλόχερα σε εκείνους, που τη χρειάζονται. Τα παιδιά περίμεναν πολλές εκπλήξεις, κουμπαράδες και μαγικά κουτάκια με στολιδάκια ξεχωριστά.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στολιδιών για τους μικρούς μαθητές της πόλης μας στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Χανίων με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων και τη συνδρομή εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών του τόπου μας.

Τα παιδιά συμμετέχουν στις δράσεις με ενθουσιασμό, ακολουθώντας πάντα τις συμβουλές των υπευθύνων του προγράμματος, δημιουργώντας ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο κλίμα στο Δημαρχείο. Από τις πρώτες μέρες μάλιστα των Εργαστηρίων συμμετείχαν σε αυτά και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, ακολουθώντας το εορταστικό πνεύμα.

Το εργαστήρι ολοκληρώνεται στις 9 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια των δράσεων του Δήμου Χανίων τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα, που αφορούν στην αποφυγή της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

zarpanews.gr

Recent Posts

Η ακρίβεια αδειάζει το πορτοφόλι πριν από το Πάσχα: Στα ύψη βενζίνη, λαμπάδες, αυγά, σοκολάτες και αρνιά

Σαρώνει η ακρίβεια τα ελληνικά νοικοκυριά και οι ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν, αλλά λαμπάδες, αμνοερίφια…

12 λεπτά ago

Χανιά | Τη λαϊκή αγορά επισκέφθηκαν σήμερα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χανίων μαζί με την υποψήφια Ευρωοβουλευτή Μαρία Δαφέρμου

Την λαϊκή αγορά του Σαββάτου επισκέφτηκαν σήμερα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χανίων μαζί με…

28 λεπτά ago

Νικόλας Φαραντούρης: Απάντηση στη ΝΔ για την αξιολόγηση της Standard & Poors: «Όύτε τρώγεται, ούτε έχει επηρεάσει θετικά την ζωή των πολιτών»

Από χθες διάφοροι κυβερνητικοί και κομματικοί παράγοντες της ΝΔ ελλείψει άλλων επιδόσεων στην οικονομία και…

37 λεπτά ago

ΝΟΧ: Ξεκίνημα με τρία όρια ευρωπαϊκού στα “2α Βενιζέλεια υγρού στίβου”

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι αγώνες τεχνικής κολύμβησης στα “2α Βενιζέλεια υγρού στίβου”, καθώς…

48 λεπτά ago

ΗΠΑ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ

Ένας άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε, την Παρασκευή (19/04), έξω από το δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη…

59 λεπτά ago

Χανιά | «Έχουμε φάει τη σκόνη του αιώνα, δεν αντέχουμε άλλο» – Παράπονα από καταστηματάρχες του κέντρου για καθυστερήσεις στα έργα | Video+Photos

Την έντονη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί λόγω της σκόνης που προέρχεται από…

1 ώρα ago