Χανιά | Στοίχημα για την Αστυνομία της Κρήτης η εξιχνίαση της δολοφονία της Αμερικανίδας! Που την είδαν την ημέρα της εξαφάνισης

χανιά-στοίχημα-για-την-αστυνομία-της-κ-890485

Στοίχημα αποτελεί για τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, η εξιχνίαση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, που βρέθηκε νεκρή, τη Δευτέρα το βράδυ στην περιοχή Πυργιανά, μεταξύ Μάλεμε και Ξαμοδοχωρίου, μέσα σε υπόγειο Γερμανικό καταφύγιο- τούνελ.

Η δολοφονία της επιφανούς Αμερικανίδας επιστήμονος η οποία εργάζονταν για την Γερμανική κυβέρνηση και που παράλληλα ήταν και επικεφαλής ερευνητικών προγραμμάτων, όπως είναι αναμενόμενο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο (δείτε εδώ και εδώ και εδώ).

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να που ενδεχομένως γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση που έχει φέρει στο επίκεντρο της επικαιρότητας τα Χανιά είναι συνεχείς.

Οι έως τώρα πληροφορίες πάντως συγκλίνουν στο ότι η δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας δεν έχει λάβει χωρά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της.

Οι αστυνομικές αρχές εστιάζουν τις έρευνες τους στην ευρύτερη περιοχή του Κολυμβαρίου και ειδικά στην περιοχή των Αφράτων, όπου μάλιστα εθεάθη την ημέρα της εξαφάνισης της η Αμερικανίδα βιολόγος.

Επίσης οι αστυνομικές αρχές, δηλαδή η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων σε συνεργασία με Το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, ερευνούν το αν υπήρξαν στο παρελθόν καταγεγραμμένες απειλές σε βάρος της ζωής της βιολόγου.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας συγκλονισμένοι, παραμένουν ακόμα στα Χανιά και όπως μεταφέρεται από πρόσωπα που έχουν επαφή μαζί τους, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στις ελληνικές αρχές για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει έως τώρα.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook