Χανιά | Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό… Η μαντινάδα για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου που άρεσε στον Πανταζή | Video + Photos

χανιά-στο-τέλος-ξυρίζουν-το-γαμπρό-η-1483534

«Γάμος της χρονιάς» χαρακτηρίστηκε ο γάμος της Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση που έγινε στα Χανιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 9 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα Κισσάμου με αγαπημένους φίλους, κουμπάρους και συγγενείς (δείτε ΕΔΩ).

Όπως παραδοσιακά γίνεται, πριν το μυστήριο, ο Μάριος Καπότσης έπρεπε να ξυριστεί από τους φίλους του και να ετοιμαστεί για την μεγάλη μέρα. Πριν την διαδικασία αυτή, ο Στέλιος Βαμβακάς, αφιέρωσε μια μαντινάδα στο ζευγάρι κι όπως φάνηκε… κίνησε το ενδιαφέρον του Λευτέρη Πανταζή, πατέρα της Κόνι.

«Τώρα που παντρεύεσαι Μάριε με την Κόνι, άιντε Μάριε με την Κόνι σίγουρα και ο Πανταζής θα θέλει ε και το εγγόνι», με τα χειροκροτήματα να πέφτουν βροχή.

Στη συνέχεια της τελετής, το ζευγάρι πραγματοποίησε ακόμα έναν γάμο στην παραλία στα Φαλάσαρνα μαζί με το γαμήλιο γλέντι (δείτε ΕΔΩ).

Φυσικά, το ζευγάρι της showbiz δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό… Μετά την λήξη των μυστηρίων, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο τραγούδησαν ο Λευτέρης Πανταζής και η Ελένη Φουρέιρα στο γνωστό beach bar Λιοκάλυβο στα Φαλάσαρνα (δείτε ΕΔΩ).

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό… Η μαντινάδα για τον γάμο της Κόνι και του Μάριου που άρεσε στον Πανταζή | Video + Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook