Χανιά | Στο σκοτάδι δρόμοι του Δήμου Πλατανιά – Αγανάκτηση Μαλανδράκη, ζητά άμεση αποκατάσταση

χανιά-στο-σκοτάδι-δρόμοι-του-δήμου-πλα-1341281

Στο σκοτάδι έχουν μείνει δρόμοι σε χωριά του Δήμου Πλατανιά, καθώς έχει προκύψει πρόβλημα στο δημοτικό φωτισμό και ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει προχωρήσει στην αποκατάστασή του, επικαλούμενη έλλειψη εξοπλισμού, γεγονός που αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πλατανιά.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την αγανάκτηση του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, ο οποίος παρά τις συνεχείς προσπάθειές του να βρει λύση επικοινωνώντας με τον ΔΕΔΔΗΕ, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα τα Παλαιά Ρούματα, τα Λουκουμιχελιανά, το Μόδι και τα Δελιανά να παραμένουν χωρίς φώτα στο δρόμο.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, με έγγραφο του προς τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Χανίων και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Νήσων, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερε τα παρακάτω «παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας το προηγούμενο διάστημα, ακόμα και σήμερα πολλές Κοινότητες του Δήμου Πλατανιά ( πχ. Παλαιά Ρούματα, Λουκουμιχελιανά, Μόδι, Δελιανά, κλπ) εξακολουθούν να βρίσκονται βυθισμένες στο σκοτάδι. Η ενημέρωση που είχαμε από τα αρμόδια στελέχη της επιχείρησης σας, αιτιολογούσε την παραπάνω μη λειτουργία του Δημοτικού Φωτισμού, στην μη διαθεσιμότητα του κατάλληλου εξοπλισμού αντικατάστασης….”

Τελειώνοντας ο κ. Μαλανδράκης είπε ότι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν είναι δυνατό να συνεχισθεί περαιτέρω η απαράδεκτη αυτή κατάσταση και ζήτησε τις άμεσες ενέργειες για την αποκατάσταση των πολλαπλών επαναλαμβανόμενων προβλημάτων που προκύπτουν.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook