Χανιά | Στο πλευρό των μουσικών το Σωματείο Επισιτισμού – Τη Δευτέρα η κινητοποίηση στην Αγορά

χανιά-στο-πλευρό-των-μουσικών-το-σωματ-1320367

Το Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων στηρίζει την κινητοποίηση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου/Παράρτημα Χανίων τη Δευτέρα 10/01/2022 στις 12:00 στη πλ. Δημοτικής Αγοράς.

Ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζομένους του αδελφού κλάδου που πλήττονται ιδιαίτερα για σχεδόν δύο χρόνια από την πανδημία! Τα οριζόντια μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καθιστούν αδύνατη την εργασία του μουσικού – για μια ακόμη φορά καθώς απαγορεύει ξανά τη μουσική στην εστίαση και τη διασκέδαση.

Η κυβερνητική πολιτική διαχείρισης της πανδημίας αυξάνει τους νεκρούς στη χώρα μας και αφήνει χιλιάδες συναδέλφους άνεργους χωρίς μέτρα στήριξης από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα.

Ταυτόχρονα επιδοτεί τους επιχειρηματίες και εργοδότες – γενναιόδωρα τους μεγάλους, με ψίχουλα τους μικρούς.

Το μόνο μέτρο που παίρνει η κυβέρνηση είναι η ατομική ευθύνη. Μειώνει τις δαπάνες του προϋπολογισμού για τη δημόσια υγεία, αγνοώντας τις έρευνες των επιστημόνων, που λένε ότι θα είχαμε κατά 40% λιγότερους νεκρούς με ένα επαρκέστερο δημόσιο σύστημα υγείας.

Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που αντί να πάρει ουσιαστικά μέτρα, που θα διασφαλίζουν την υγειά και την επιβίωση μας , για μια ακόμη φορά μεταφέρουν το βάρος της ευθύνης για την αποτροπή της διάδοσης στους εργαζόμενους και στους επαγγελματίες του χώρου.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν μαζικό παρών στην κινητοποίηση στην πλ. Δημοτικής Αγοράς τη Δευτέρα 10/01 στις 12:00!!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook