Χανιά | Στο πλευρό των γιατρών του Κέντρου Υγείας η Λαϊκή Συσπείρωση Καντάνου – Σελίνου

χανιά-στο-πλευρό-των-γιατρών-του-κέντρ-1689641

Στο πλευρό των γιατρών του Κ. Υ Καντάνου Σελίνου μετά την ανακοίνωση για μεταφορά γιατρών προς το Νοσοκομείο Χανίων εν όψει της τουριστικής περιόδου, τάσσεται η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Καντάνου Σείνου (δείτε ΕΔΩ).

Σε ανακοίνωσή τους, ζητούν να ανακληθεί η απόφαση αλλά και να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού προκειμένου να στηριχθεί περισσότερο η υγεία.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Οι εξελίξεις στο Κ.Υ. Καντάνου δείχνουν ότι οι ανεξοδες και γλυκαναλατες συμπάθειες της τωρινής κυβέρνησης της ΝΔ , της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, και τελικά όλων των κομμάτων κυβέρνησαν και κυβερνούν, καταρρέουν από την κοινή γραμμή τους : την εμπορευματοποίηση της υγείας. Στο όνομα της πίνουν νερό, στο όνομα της υποβαθμίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας, και τελικά θεωρούν τους ασθενείς πελάτες, και τους υγειονομικούς αναλώσιμους.

Τα προβλήματα των νοσοκομείων δε θα λυθούν με τη διάλυση της πρωτοβάθμιας υγείας, και πόσο μάλιστα σε μια περίοδο που οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται λόγω του τουρισμού. Ενώ μάλιστα σήμερα, υπάρχουν οι δυνατότητες να ζει καλύτερα ο λαός μας. Χρειάζεται βέβαια, μέσα από την καθημερινή πάλη μας να διεκδικησουμε ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας.

Βρισκόμαστε δίπλα στους γιατρούς, τους υγειονομικούς συνολικά , που διεκδικούν συνολικά λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της υγείας, τα οποία επιδεινώνουν καθε φορά η μία κυβέρνηση μετά την άλλη, συνεχίζοντας η μία το έργο της άλλης.

Συμπαραστεκομαστε στα αιτήματα των γιατρών του Κ.Υ. Καντάνου για :

– άμεση ανάκληση των αποφάσεων μετακίνησης

– μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

– αυξήσεις στους μισθούς

– ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας

Καλούμε τους συνδημότες να σταθούν απέναντι στην υποβάθμιση τη Υγείας στο δήμο μας, να μη θεωρήσουν την υγεία πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά δικαίωμα για όλους.

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση:

Γεωργιλακης Γιώργος

Λιτσαρδακης Νίκος

Μαράκης Βαρδής

Παπαδάκη Χαριτινη

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook