Χανιά | Στο πλευρό των αγροτών και ο Εμπορικός Σύλλογος – Νέα επίθεση στην «Αγωνιστική Συνεργασία»

χανιά-στο-πλευρό-των-αγροτών-και-ο-εμπ-465519

O Εμπορικός σύλλογος Χανίων, με ανακοίνωσή του, εξέφρασε την συμπαράστασή του στον αγώνα των μικρών και μεσαίων αγροτών στα «δίκαια αιτήματά τους που έχουν διατυπωθεί τα τελευταία χρόνια χωρίς δυστυχώς να έχουν εισακουστεί.»

Παράλληλα, για άλλη μία φορά καταφέρεται εναντίον της «Αγωνιστικής Συνεργασίας», που όπως σχολιάζει η ανακοίνωση, συνεχίζουν να πηγαίνουν κόντρα στις αποφάσεις του συμβουλίου.

Αναλυτικά:

«Εμείς οι μικροί έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι στηρίζουμε τα αιτήματά των αγροτών καθώς και το πλαίσιο των άμεσων διεκδικήσεών τους. Τα αιτήματα τους σε πολλά σημεία είναι κοινά με τα δικά μας ,όπως ( αφορολόγητο όριο, καμία κατάσχεση 1 ης κατοικίας, ακατάσχετος λογαριασμός κ.α.)

Δεν ξεχνάμε ότι οι πελάτες των καταστημάτων μας είναι σε μεγάλο ποσοστό αγρότες και αποφάσεις που πλήττουν το επίπεδο ζωής τους επηρεάζουν άμεσα και την αγορά που δραστηριοποιούμαστε όλοι. Επίσης όλες οι κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα ο πρωτογενής τομέας με τους αγρότες αποτελούν τους πιο δυνατούς κρίκους της αλυσίδας που κρατά και ενδυναμώνει την συνοχή της κοινωνίας μας.

Γι’ αυτό λοιπόν σαν Εμπορικός σύλλογος συμπορευόμαστε μαζί τους και στηρίζουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τα δίκαια αιτήματά τους.

Απάντηση στην Αγωνιστική Συνεργασία:

Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε και να αγνοήσουμε το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά η μειοψηφία του συμβουλίου της παράταξης που ανήκει στην ΠΑΣΕΒΕ (ΚΚΕ) Αγωνιστική συνεργασία βιάστηκαν να βγάλουν δελτίο τύπου στήριξης των αγροτών και ενώ στο συμβούλιο είχαν συμφωνήσει να βγει κοινή δήλωση. Μάλιστα είχαν συμφωνήσει και ομόφωνα. Φαίνεται είχαν «άγχος» να βγει η ανακοίνωση νωρίς για να φανούν αρεστοί σε αυτούς που θέλουν.

Επίσης η παράτυπη έκφραση που θέλουν να χρησιμοποιούν σαν επιτροπή αγώνα Εμπορικού συλλόγου σίγουρα δεν εκπροσωπεί την πλειοψηφία του Εμπορικού κόσμου παρά μόνο την συγκεκριμένη παράταξη που μετά από συνάντηση 7-10 ανθρώπων ξαφνικά αποφάσισαν να

δείξουν τις αγωνιστικές διαθέσεις τους χωρίς μάλιστα να το έχουν καν προτείνει στο συμβούλιο. Εμείς σαν διοίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα μας και την υλοποίηση του προγράμματος για το οποίο μας στήριξε η πλειοψηφία των συναδέλφων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook