Χανιά | Στο νοσοκομείο με κορονοϊό έξι ηλικιωμένοι από το Δημοτικό Γηροκομείο

χανιά-στο-νοσοκομείο-με-κορονοϊό-έξι-η-1157836

Έξι τρόφιμοι του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων μεταφέρθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά τη διαπίστωση από τα τεστ PCR οτι είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Η μεταφορά έγινε με συμβολή του ΕΚΑΒ, με τους ηλικιωμένους να μην εμφανίζουν έντονα συμπτώματα και να τοποθετούνται σε απλές κλίνες covid, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά στο ίδρυμα.

Μέχρι σήμερα, τρία κρούσματα κορονοϊού είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες στο γηροκομείο, όλα σε μέλη του προσωπικού.

Το πρώτο από αυτά είχε εντοπιστεί στις 24 Δεκεμβρίου, όταν είχε γίνει προγραμματισμένος έλεγχος σε όλο το προσωπικό του ιδρύματος και βρέθηκε θετική μια καθαρίστρια. Κανείς άλλος δεν είχε βρεθεί θετικός σε εκείνο το τεστ, ενώ στις 26 Δεκεμβρίου είχε γίνει τεστ και στους τρόφιμους, επίσης χωρίς κρούσματα.

Όμως, στις 28 και τις 29 Δεκεμβρίου, δύο νοσηλεύτριες παρουσίασαν συμπτώματα και όταν έκαναν το τεστ, βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό. Αποτέλεσμα είναι οι ίδιες, αλλά και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους στη βάρδια, 12 συνολικά άτομα, να τεθούν σε 14ήμερη καραντίνα.

Συνολικά το ίδρυμα φιλοξενεί 83 ηλικιωμένους.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Χανιά | Στο νοσοκομείο με κορονοϊό έξι ηλικιωμένοι από το Δημοτικό Γηροκομείο

  1. Ο/Η Πάρτε τους ανθρώπους σας από κει, θα τους θυσιάσουν για να έχουν νούμερα και να σπέρνουν τρόμο ! λέει:

    Αισχος, στις αρχές μας έλεγαν μην πατε νοσοκομείο μέχρι που να μην μπορείτε να αναπνεύσετε, τώρα εφόσον δεν είχαν συμπτώματα γιατί δεν τους απομόνωσαν κάπου εκτός νοσοκομείου ? Η απάντηση είναι απλή. Χρειαζωντε θανάτους για να πείσουν το κόσμο να κάνει το εμβόλιο αλλοιώς δεν θα πάρουν μίζα. Λογικό είναι να πούμε με σιγουριά ότι οι άτυχοι ηλικιωμένοι που βρέθηκαν « θετικοί» σε ένα τεστ ενός κτηνιάτρου που δεν έχει ούτε ένα ποσοστό 15% αξιοπιστία, οι άτυχοι ηλικιωμένοι λοιπόν θα καταλήξουν σίγουρα η μερικοι από αυτους αφού πρώτα θα τους αφήσουν να πάρουν λοίμωξη από το νοσοκομείο και μετά θα τους διασωληνώσουν και θα πουν κατέληξαν από πνευμονική ανεπάρκεια, πνευμονία λόγω κορωνοιού. Ο τρόμος και ο φόβος πρέπει να συνεχιστεί ώστε ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο οπωσδήποτε ! Όλα τα λεφτά είναι το εμβόλιο. Και μιλάμε για δισεκατομυρια !!! Αν έχουν συγγενείς οι άτυχοι ηλικιωμένοι ας ούς πάρουν σπίτια τους, σίγουρα δεν έχουν κορωνοιό γιατί τα τεστ είναι παραμύθι. Ας σώσουμε τους ανθρώπους από τα νύχια του χάρου που σε αυτή τη περίπτωση είναι μια βρώμικη πλεκτάνη για μια επιδημία ήπιας μορφής γρίπης !

    1. Οι ηλικιωμενοι για καθε αρρωστια που θα κολλησουν, ειδικα αν ειναι λοιμωξη αναπνευστικου χρηζουν ιατρικες περιθαλψης. Ελπιζω οτι να το καταλαβαινεις οτι ενας 25χρονος εχει καλυτερο οργανισμο απο εναν 80 χρονο. Ο ιος αυτος εχει αραγδαια επιθετικοτητα σε 2 μερες μπορει να εμφανισεις συμπτωματα και σε 4 να θες διασωληνωση. Επιδημια ηπιας μορφης γριπης; Ποια γριπη ειχε τοσους πολλους θανατους και μολυσμενους ανθρωπους σε περιοδο λοκνταουν; Ξεχνας οτι ο κοσμος ειναι κλεισμενος στα σπιτια του και παλι πεθαινει και κολλαει κοσμος. Τωρα για το μυαλο σου για τα δηθεν τεστ και περι κτηνιατρους, λογικα εσυ αμα αρρωστησεις θα πας σε κτηνιατρο εφοσον αμφισβητεις τους γιατρους και τα νοσοκομεια. Αμα παθει κατι η μανα σου ή ο πατερας μην την πας στο νοσοκομειο! Αμα σπασεις κανα ποδι ή αν εχεις κανα τροχαιο δεν πιστευω να πας στο νοσοκομειο. Γιατι οι γιατροι ειναι οι ιδιοι. Και ξερεις ποια ειναι η μαλα..ια; Κανεις δε βγαινει να πει οτι ολα ειναι ψεμματα. Και το εμβολιο το κανει οποιος θελει! Αλλα για μελετα λιγο πως εξαφανιστηκαν ή εξαλειφθηκαν παλιες αρρωστιες μεχρι και πανδημιες!
      ΥΓ. Φυσικα εχεις και την επιλογη να επιδιωξεις να κολλησεις κορονοιο ετσι! Ειδικα αμα ανηκεις σε ευπαθη ομαδα μπορεις να το τολμησεις ελευθερα!

      1. Ανάφερα ότι οι άνθρωποι θα κολλήσουν λοίμωξη ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ που τους πήγαν και θα καταλήξουν, ενώ αν τους είχαν αφήσει σε καραντίνα στο γηροκομείο η σπίτι τους δεν θα κόλλαγαν λοίμωξη νοσοκομείου, αν δεν κατάλαβες δεν μπορώ να κάνω κάτι, Μου λες ποια γρίπη έχει τόσους πολλούς θανάτους και μολυσμένους σε περίοδο λοκνταουν ? Πρώτον για τα νούμερα, είναι περίπου το ίδιο και είναι φυσιολογικό γιατί και οι δυο ιοί είναι κορώνα ιοί πρώτα ξαδέλφια ας πούμε με την ίδια συμπεριφορά, συμπτώματα κλπ. Ενδεχομένως η γρίπη να έχει περισσότερους νεκρούς γιατί αναφερωντε καθαρα θάνατοι γρίπης ενώ στον κορωνοιό βαπτίζουν ολους τους θανάτους, ακόμα και από αυτοκινητικά δυστυχήματα σαν κορωνοιό ! Για κτηνίατρο που αναφέρω καταλαβαίνω ότι δεν θελεις να ενημερωθείς, αλλά μπορείς να το ψάξεις κάνοντας Google : Dr. Reiner Fullmich : Class Action Lawsuit ), όσο για το ότι δεν βρέθηκε κανείς να διαψεύσει τον κορωνοιό δείχνει ότι είσαι πολύ φοβισμένος και τρομοκρατημένος και ενημερώνεσαι από το Σκαι η το Mega. Προς πληροφορία σου το 85% των επιστημόνων, λοιμωξιολογων κλπ όχι μόνο τον διαψεύδουν αλλά έχουν κάνει και μηνύσεις για απάτη σε πολιτικούς και σε γιατρούς που σιγοντάρουν τους πολιτικούς

  2. Σήμερα μας ανακοινώσανε οι άριστοι ότι λόγω της ανυπακοής μας,, ( δηλαδή εμείς φταίμε ) στην Ελλάδα φτάσαμε τους
    5000 νεκρους που κατά παραδοχή Τσιορδα ήταν νεκροί από κάθε είδους αρρώστιες !
    Η Ελλάδα έχει 51 νόμους, σε 10 μήνες λοιπόν αντιστοιχούν 100 νεκροί. Δηλαδή οι 10 μήνες χ 30 μέρες = 300 μέρες !
    Που σημαίνει κάθε τρεις μέρες είχαμε ένα νεκρό στον κάθε νόμο !!! Αυτό εμένα μου ακούγεται πολύ φυσιολογικό και μάλιστα πολύ καλό νούμερο αν σκεφτούμε την αισχρή κατάντησε του ΕΣΥ, την έλλειψη προτογενούς φροντίδας, την απροθυμία των ασθενών να επισκεφθούν τους γιατρούς λόγω δυσπιστίας, της φτωχής διατροφης του λαού λόγω οικονομικής κρίσης κλπ.
    Γιατί λοιπόν για αυτά τα νούμερα μας έκλεισαν σπίτι και μας κατάστρεψαν οικονομικά, και χάσαμε τις δουλειές, τα μαγαζιά, τις περιουσίες μας και την ψυχική υγεία μας ? Για πιο λόγω έστειλαν στην καταστροφή και αυτοκτονία εκατονταδες συμπατριώτες μας ? Αν αυτοί οι ανθέλληνες προδότες δεν δικαστούν και δεν φυλακιστούν αφού κατασχεσουμε τις περιουσίες μας δεν θα αξίζουμε ούτε ως Έλληνες και ούτε σαν Ελλάδα. Θα έχουμε γίνει μια Αφρικανική μπανανία με ιθαγενείς άξιους για χάντρες και καθρεφτάκια !των Ελλήνων στους γιατρούς

    1. γιατι ρε βουρλο αν δεν ημασταν κλειστα θα ειχαμε αλλους τοσους! Γιατι θα ειχε κολλησει ολη η Ελλαδα. 600 Ανθρωποι ηταν στις ΜΕΘ και κλαταρε το συστημα υγειας, που σημαινει οτι αν ηθελαν να διασωληνωθουν για τον οποιοδηποτε λογο αλλοι 600 δε γινοταν και απλα θα πεθαιναν χωρις καν ιατρικη περιθαλψη. Φαινεται οτι στα μαθηματικα και στις αναλογιες δεν ησουν καλος. Οποιος θελει κανει το εμβολιο οποιος θελει μη το κανει. Δεν εβαλαν κανεναν με το ζορι! Αλλα αμα παθεις κανα τετατανο μην κανεις εμβολιο΄. Στο παιδι σου μην κανεις εμβολια για υπατιτιδες κτλ κτλ γιατι εισαι πιο εξυπνος απο την επιστημη. Φυσικα πιστευω οτι αν εχει πυρετο δεν παιρνει φαρμακα ετσι; Οι ιδιες εταιρειες και οι ιδιοι ανθρωποι τα βγαζουν και αυτα! ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ

  3. Το να αποκαλείς αυτόν που έχει αντίθετη άποψη «βουρλο και ψεκασμένο» δείχνει ότι δεν εχεις επιχειρήματα και φυσικά επιβεβαιώνεις την παρατήρηση μου ότι είσαι τρομοκρατημένος και φοβισμένος επειδή καταπίνεις ότι σε ταΐσουν αμάσητο ! Ούτε και σε αυτό μπορώ να κάνω κάτι πέρα από το να σε συμβουλεύσω να ενημερωθείς για να σου φύγει ο φόβος πριν πάθεις καμία ανακοπή. ! Ο εχθρός σου δεν είναι ο κορωνοιός σύντεκνε, αλλά αυτοί που σε τρομοκρατουν και σε κρατούν παράνομα κλεισμένο σπίτι σου, χωρίς δουλειά, χωρίς έσοδα, χωρίς παρέες, χωρίς εκκλησία, βαφτίσια, γάμους, χαρές, χωρίς καν κανονικό αέρα να ανασάνεις ! Εγώ λυπάμαι γιατί σαν λαός ενθαρρύνουμε την αυτοκαταστροφή μας, χειροκροτάμε το αυτομαστίγωμα μας και υπογραφουμε εθελοντικά την απόλυτη καταστροφή μας χωρίς καν μια δεύτερη σκέψη ! Η στάση μας είναι η στάση που κράτησαν οι λαοί που ποδοπατήθηκαν, συντρίφτηκαν και εξαφανίστηκαν από εσωτερικούς εχθρούς με μάσκα φίλων και σωτήρων τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook