Χανιά | Στο Μαράθι για ψαράκι Ντόρα – Βενιζέλος στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρώπης | Photos

χανιά-στο-μαράθι-για-ψαράκι-ντόρα-βε-1445285

Περισσότεροι από 100 Ευρωβουλευτές και κορυφαίοι αξιωματούχοι βρίσκονται σήμερα στα Χανιά για τις εργασίες της πολιτικής επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιούνται για πρώτη στην πόλη μας με πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη (δείτε εδώ).

Λίγο πριν την επίσημη ξενάγηση στο νέο αρχαιολογικό μουσείο των Χανίων, η πρώην Υπουργός παρέθεσε γεύμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τους συνεργάτες του σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μαράθι.

Η παραλία ήταν γεμάτη από λουόμενους και το γεύμα εξελίχθηκε σε χαλαρό κλίμα και καλοκαιρινή διάθεση.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Στο Μαράθι για ψαράκι Ντόρα – Βενιζέλος στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρώπης | Photos

  1. Της κυρίας τα παιδιά, τρώνε πίνουν και ι κόσμος πεινάει.
    Έλληνες, ξυπνήστε, βγείτε στους δρόμους
    Αφήστε στην άκρη τα πολιτικά πιστεύω σας και ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον

  2. Ο/Η Ούτε στη Ζιμπάμπουε δεν παιζωντε τέτοια πολιτικά καραγκιοζιλίκια τόσο ανοιχτά και προκλητικά, σας έχουν γραμμενους πατριώτες λέει:

    Η γουρουνοκεφαλή γουστάρει να ξαναμπεί στην πολιτική γιατί βλέπει ότι τρώνε ολοι με χρυσά κουτάλια, έχει το προηγούμενο με το Σαμαρά και η χαρτορίχτρα της πολιτικής η γιαγιά Ντορα τον κάλεσε δήθεν για το συμβούλιο « ελάτε να φάμε ψαράκι, ο μαλακας ο Έλληνας πληρώνει « για να του κάνει το προξενιό να τον βάλουν στη ΝΔ η να τον βάλει ο Ανδρουλακης το αριστερό δεκανίκι του Κούλη στο ΠΑΣΟΚ για να κανουνε όλοι μια παρεούλα κυβερνηση με τον Μπογδάνο, Φαήλο κλπ Ξυπνάτε ! Αν δεν θέλετε Κούλη μην ψηφήσετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ η το κόμμα Μπογδάνου. Όσο για το χοντρό ελπίζω να φύγει γρήγορα από το νησί για να μείνει και κανενα ψαράκι να φάμε και εμείς

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΑ ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ. ΑΝΑΜΑΖΩΞΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΘΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ . ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙ[ΠΑΤΩ]. ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΕ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΝΥΧΤΑ 24 ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΣΙΒΙΑΡΗ. ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝ…..ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ……Π Ο Λ Α Κ Η ΔΑΓΚΩΤΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook