Χανιά | Στο λιμάνι της Σούδας το σούπερ γιοτ της οικογένειας Λάτση | Photos

χανιά-στο-λιμάνι-της-σούδας-το-σούπερ-935861

Συνεπές στο ραντεβού του με τα Χανιά για μία ακόμη χρονιά ήταν και φέτος το εντυπωσιακό σούπερ γιoτ «Rio Rita» της οικογένειας Λάτση.

Το πλωτό παλάτι του Έλληνα κροίσου, προερχόμενο από το Ναύπλιο κατέπλευσε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι της Σούδας και βάσει προγράμματος θα μείνει στα Χανιά για 5 ημέρες.

Υπό σημαίας Μεγάλης Βρετανίας το μήκους 56 μέτρων «Rio Rita» ναυπηγήθηκε το 1984 από τη Feadship στην Ολλανδία. Το 2006 η εταιρεία AMELS προχώρησε σε εκτεταμένες εργασίες εκσυγχρονίζοντάς το, ώστε να παρέχει στους «επιβάτες ευκολότερη πρόσβαση στο νερό και στη στεριά».

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr εκτός του 12μελούς πληρώματος, στο «Rio Rita» μέλη της οικογένειας Λάτση φιλοξενούν εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι μάλιστα, δεν κάθονται μέσα στο γιοτ, αλλά βγαίνουν αρκετά συχνά έξω για να απολαύσουν τις βόλτες τους στα Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους πολυτελείς χώρους του «Rio Rita» στο παρελθόν έχει παρελάσει πλήθος προσωπικοτήτων του διεθνούς τζετ σετ.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία της Ούμα Θέρμαν να αποβιβάζεται από το «Rio Rita» κρατώντας τα παπούτσια της κατά τη διάρκεια του 68ου Φεστιβάλ Καννών, τον Μάιο του 2015.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Στο λιμάνι της Σούδας το σούπερ γιοτ της οικογένειας Λάτση | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook