Χανιά | Στο Κολυμβητήριο της Νέας Χώρας για αυτοψία μηχανικοί της ΓΓΑ

χανιά-στο-κολυμβητήριο-της-νέας-χώρας-1078674

Πραγματοποιήθηκε η αυτοψία των μηχανικών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι οποίοι την Τετάρτη βρέθηκαν στο κολυμβητήριο Χανίων. Τους μηχανικούς συνόδεψαν ο πρόεδρος του ΕΑΚ, Μανώλης Κουριδάκης και ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου ως εγκατάσταση, Μανώλης Μπουζάκης.

Οπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες, οι τρεις μηχανικοί της ΓΓΑ, που πρόκειται για την κυρία Μερόπη Κωνσταντινίδου και τους κυρίους Κωνσταντίνο Μικέδη και Δημήτριο Μπάκο έκαναν τις σημειώσεις τους για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το κολυμβητήριο προκειμένου σε λίγες ημέρες από σήμερα να μπορέσουν να αποτυπώσουν πλήρως την εικόνα της εγκατάστασης και να γίνει μια συνολική μελέτη για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Τώρα, η είδηση που προκύπτει από την επίσκεψη του κλιμακίου είναι ότι θα παραταθεί για μία ακόμα ημέρα η παρουσία του στα Χανιά και ως εκ τούτου οι μηχανικοί θα ξαναβρεθούν στο κολυμβητήριο την Πέμπτη.

Να σημειωθεί εν τω μεταξύ ότι το απόγευμα ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έχει προγραμματίσει εκδήλωση προς τιμήν των ανθρώπων που συνέδραμαν στο παρελθόν προκειμένου να δημιουργηθούν οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Νέας Χώρας. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook