Χανιά | Στο κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι οι μετανάστες από τα Σφακιά – Παράπονα για τη στάση των άλλων δήμων

Στα Χανιά αναμένεται να μεταφερθούν τις βραδινές ώρες οι 59 στον αριθμό μετανάστες, που το πρωί της Πέμπτης έφθασαν στα νότια των Χανίων, και συγκεκριμένα νότια του Λουτρού στα Σφακιά.

Όπως είπε στο zarpanews.gr ο δήμαρχος Σφακίων κ. Μανούσος Χιωτάκης, οι μετανάστες θα αναχωρήσουν αργά το απόγευμα με λεωφορεία από τα Σφακιά με προορισμό τα Χανιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα φιλοξενηθούν στο χώρο του κλειστού Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, αφού όμως πρώτα αναχωρήσουν οι μετανάστες που παρέμεναν μέχρι και σήμερα εκεί.

Σημειώνεται ότι από το δήμο Σφακίων έχει προσφερθεί στους ανθρώπους νερό και γεύμα, και ότι άλλο χρειάζονταν.

Αξίζει επίσης να τονισθεί πως η Αντιδήμαρχος του δήμου Χανίων κα Ελένη Ζερβουδάκη μιλώντας στο zarpanews.gr, εξέφρασε το παράπονο της για την στάση των άλλων δήμων των Χανίων, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει εκφράσει κανείς την διάθεση του να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια ενώ χαρακτηριστικά τόνισε πως δεν έχει γίνει καν από τους άλλους δήμους ούτε ένα τηλεφώνημα.

Zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυο σκάφη σε δύο μέρες. Περιμένουμε να τελιεώσει ο κοβιντ μπας κ δουμε σεζον από Απριλη 2021, αλλά βλέπουμε άλλη σεζον να έρχεται λεσβος style.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ