Χανιά | Στο Κέντρο Υγείας Βάμου ο ΣΥΡΙΖΑ Αποκορώνου

χανιά-στο-κέντρο-υγείας-βάμου-ο-συριζα-1000576

Την προηγούμενη Δευτέρα ολιγομελής αντιπροσωπεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αποκορώνου, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Βάμου και συναντήθηκε με το Διευθυντή της μονάδας κ. Ευάγγελο Βροχάρη. Στόχος όπως αναφέρεσαι σε σχετική ανακοίνωση, «ήταν να ενημερωθεί η ομάδα για τη πορεία προετοιμασίας της μονάδας και να εκφράσει τη στήριξη του κόμματος στο δύσκολο έργο που επιτελούν όλοι οι εργαζόμενοι του Κέντρου.

Παρότι η Μονάδα Βάσης αντιμετώπισης της πανδημίας είναι το Νοσοκομείο Χανίων, το Κέντρο Υγείας Βάμου ως πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, αλλά και ως δίκτυο υγειονομικών που βρίσκεται κοντά στους πολίτες, παίζει σημαντικό ρόλο στη μάχη που δίνεται σήμερα για το κοινωνικό αγαθό της Υγείας.

Η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε για τη πολύτιμη προσφορά όλο το ιατρικό νοσηλευτικό και διοικητικό  προσωπικό στις δύσκολες αυτές ώρες και μετέφερε τη στήριξη στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Ακολούθως ενημερώθηκε αναλυτικά για το βαθμό ετοιμότητας, τις όποιες ελλείψεις καθώς και για το πού βρίσκεται η διαδικασία εξεύρεσης ξεχωριστού χώρου για την εξέταση τυχόντων ύποπτων κρουσμάτων.

Η αίσθησή μας από την ενημέρωση  που λάβαμε, είναι ότι υπάρχει επάρκεια υλικού στα πλαίσια των σημερινών αναγκών. Υπάρχει ωστόσο έλλειψη -λόγω συνταξιοδότησης αλλά κι αντικειμενικών προβλημάτων- σε γιατρούς, η οποία πρέπει να καλυφθεί άμεσα. Η προγραμματισμένη από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρόσληψη 4.000 εργαζομένων μόνιμου προσωπικού, πρέπει να προχωρήσει τώρα.

Παρά ταύτα χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το υπάρχον προσωπικό, τα προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζονται.

Τέλος η αντιπροσωπεία μας δεσμεύτηκε για τη στήριξη και προώθηση των θεμάτων που ετέθησαν και ιδιαίτερα για το αίτημα της πρόσληψης προσωπικού.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook