Χανιά | Στο Δημαρχείο Χανίων ο Πύρρος Δήμας

χανιά-στο-δημαρχείο-χανίων-ο-πύρρος-δή-939328

Toν Πύρρο Δήμα υποδέχτηκε στο γραφείο του δημάρχου ο αντιδήμαρχος οικονομικών Τάσος Αλόγλου, ο οποίος αναπληρώνει τον δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, που βρίσκεται στην Αθήνα για συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων κο Γραφάκο και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κο Στουρνάρα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας Νίκος Χαζιράκης καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Βαρδάκης συζητήθηκε η δυνατότητα συνδιοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων της Άρσης Βαρών σε εγκαταστάσεις του Δήμου Χανίων, την άνοιξη του 2020.

Ο αντιδήμαρχος Τάσος Αλόγλού συμφώνησε ο Δήμος Χανίων να είναι συνδιοργανώτρια αρχή στο αθλητικό αυτό γεγονός και παράλληλα πρότεινε το ενδεχόμενο συνδιοργάνωσης ενός πρωταθλήματος πανευρωπαϊκού ή ακόμα και παγκόσμιου επιπέδου στα Χανιά. Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο συμμετοχής αθλητών της Άρσης Βαρών στα Βενιζέλεια.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook