Χανιά | Στις 17 Μαρτίου οι εκλογές του σωματείου εργαζομένων της efood

χανιά-στις-17-μαρτίου-οι-εκλογές-του-σωμ-1394478

Στις 17 Μαρτίου αποφάσισαν να διενεργήσουν τις εκλογές του σωματείου τους, οι εργαζόμενοι της e- food στα Χανιά.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Στα Χανιά ημέρα Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 συναντήθηκαν τα μέλη της τριμερής Εφορευτικής Επιτροπής που εκλέχτηκαν από τη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδικάτου εργαζομένων της e- food στις 27 Φεβρουαρίου 2022 και εξέλεξαν τον Προεδρεύοντα αυτής που είναι ο Πετράκης Σπύρος.

Στη συνεδρίαση που ακολούθησε αποφασίστηκε:

Α. Να μεταφερθεί η αρχική ημερομηνία που είχε αποφασιστεί για να διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της νέας Διοίκησης, της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής, και των αντιπροσώπων του Συνδικάτου στις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις στο χρονικό διάστημα 17 Μαρτίου.

B. Το πρόγραμμα της ψηφοφορίας καθορίζεται ως ακολούθως:

Στο Εκλογικό Κέντρο που βρίσκεται στα γραφεία του Συνδικάτου( Μάρκου Μπότσαρη 68,Τ.Κ. 73134, Χανιά):

• 17 Μαρτίου , ημέρα Πέμπτη από ώρα 10:00 έως 14:00.

Γ. Τα μέλη του Συνδικάτου θα ψηφίζουν στις αρχαιρεσίες με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους ή άλλου δημόσιου εγγράφου από το οποίο προκύπτει η ταυτότητα τους και εφ’ όσον ψηφίζουν και για αντιπροσώπους στα δευτεροβάθμια όργανα με την επίδειξη ταυτοχρόνως του Βιβλιαρίου Ασθενείας τους σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 28 παρ.1 του Ν.1264/1982 και σε περίπτωση που δεν το έχουν μαζί τους με τη συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης περί του ότι δεν έχουν ψηφίσει διαμέσου άλλης συνδικαλιστικής οργάνωσης για την εκλογή αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10 παρ.1 εδάφιο β του Ν.1264/1982.

Δ. Βάσει καταστατικού αιτήσεις υποψηφιότητας για το διοικητικό συμβούλιο , την εξελεγκτική επιτροπή και αντιπροσώπους για τα δευτεροβάθμια όργανα θα γίνονται δεκτές έως και 5 ημέρες.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook