Χανιά | Στηρίζουν τους αγρότες οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική εκπαίδευση

χανιά-στηρίζουν-τους-αγρότες-οι-εργαζ-804722

Ο Σύλλογος εργαζόμενων στην ιδιωτική εκπαίδευση Ν. Χανίων, συμμερίζεται τον αγώνα των αγροτών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τη φοροεπιδρομή, το τσάκισμά και το ξεκλήρισμά τους από τους μεγαλοαγρότες και τους μεγαλοεπιχειρηματίες με τις οδηγίες της ΕΕ μέσω της ΚΑΠ συμπαρατασσόμαστε μαζί τους.

«Η αγροτική παραγωγή της χώρας μας και οι διατροφικές ανάγκες του λαού μας είναι υπόθεση όλων μας. Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που οδηγεί τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους νέους στην ανεργία, τους αυτοαπασχολούμενους στο λουκέτο, που πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, κλείνει σχολεία, νοσοκομεία, που μετατρέπει την μόρφωση και την υγεία σε εμπόρευμα για λίγους και εκλεκτούς, είναι η ίδια πολιτική που ξεκληρίζει τη φτωχή αγροτιά, οδηγώντας συνολικά το λαό μας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Παλεύουμε κι εμείς στο πλευρό τους για μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη, σε σύγκρουση με τις κατευθύνσεις της ΕΕ και της ΚΑΠ, που θα αξιοποιεί όλα τα παραγωγικά πλεονεκτήματα της χώρας μας, για να εξασφαλίζει ικανοποιητικό εισόδημα στη μικρομεσαία αγροτιά, φτηνά και υγιεινά προϊόντα για τη διατροφή και την ένδυση του ελληνικού λαού και πρώτες ύλες για τη μεταποιητική βιομηχανία της χώρας μας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook