Χανιά | Στήνουν κιόσκια για τις εκλογές τα πολιτικά κόμματα – Δεν παραχωρείται χώρος στην Χρυσή Αυγή

χανιά-στήνουν-κιόσκια-για-τις-εκλογές-882490

O καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα βρέθηκε το πρωί στο επίκεντρο σύσκεψης στον Δήμο Χανίων. Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι έξι κομμάτων, του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΚΚΕ, της ‘Ενωσης Κεντρώων της Λαϊκής Ενότητας και της Ελλήνων Συνέλευσις.

Όπως αποφασίστηκε, κιόσκι στην Πλατεία Αγοράς θα στήσουν το ΚΚΕ (χώρος καρουζέλ) και Νέα Δημοκρατία (θέση εικόνες). Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιήσει το ΒΔ τμήμα της Πλατείας 1866 (everest) και η Λαϊκή Ενότητα την Πλατεία Κοτζάμπαση. Ακόμα η Ένωση Κεντρώων θα χρησιμοποιήσει την Πλατεία 1866 (συντριβάνι) και η Ελλήνων Συνέλευσις την Πλατεία 1866 (έναντι ΣΥΝΚΑ).

Ακόμα τα ταμπλό κατανεμήθηκαν εξίσου σε όλα τα κόμματα βάσει του εκλογικού ποσοστού των βουλευτικών εκλογών του 2015 ενώ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπανδρέου πρότεινε να κατανεμηθούν εξίσου σε όλους.

Τέλος αποφασίστηκε να μην δοθούν χώροι για προβολή στην Χρυσή Αυγή.

Τις οριστικές αποφάσεις θα λάβει το δημοτικό συμβούλιο Χανίων στην συνεδρίασή του το απόγευμα της Τρίτης παίρνοντας υπόψη και άλλα αιτήματα που πιθανόν έχουν διατυπωθεί γραπτά.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Στήνουν κιόσκια για τις εκλογές τα πολιτικά κόμματα – Δεν παραχωρείται χώρος στην Χρυσή Αυγή

  1. Δε δινετε στη Χρυση Αυγη που εχει τη χαρη αλλα δινετε στην Ελληνικη Λυση! Αλλα θα που πειτε αυτοι ειναι λιγο νεοναζι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook