Χανιά | Στην Πάφο αντιπροσωπεία του Δήμου Κισσάμου – Συμμετείχε σε εκδηλώσεις για την προώθηση του Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού

χανιά-στην-πάφο-αντιπροσωπεία-του-δήμ-1708567

Ο Δήμος Κισσάμου, με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόφιλο Χριστουλάκη και τη δημοτική σύμβουλο κ. Δήμητρα Κουρτάκη, συμμετείχε ως εταίρος στις εκδηλώσεις του Διασυνοριακού έργου με τίτλο: “Ανάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Προώθησης Αειφόρου Παράκτιου Τουρισμού” (CROSS-COASTAL-NET), οι οποίες διοργανώθηκαν από το τοπικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Πάφο, το τριήμερο 06-08/06/2023.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης συνάντησης εξετάστηκε αναλυτικά η μέχρι τώρα πορεία του έργου, ενώ σχεδιάστηκαν και τα επόμενα βήματα μέχρι την λήξη του με την παρουσία όλων των εταίρων του έργου. Επίσης, συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν τα αειφόρα τουριστικά πακέτα που σχεδιάστηκαν στα πλαίσια του έργου στους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου της Πάφου και πραγματοποιήθηκε επίσκεψη εργασίας στο Παρατηρητήριο/Κέντρο Πληροφόρησης Ακάμα το οποίο δημιουργήθηκε και αυτό στα πλαίσια του έργου.

Η συνάντηση έδωσε τη δυνατότητα ανταλλαγής και μεταφοράς τεχνογνωσίας μεταξύ των εταίρων αλλά και άλλων ενδιαφερόμενων φορέων πάνω σε θέμα που αφορούν στην σχεδίαση τουριστικών πακέτων και στην γενικότερη αειφόρα διαχείριση ευαίσθητων παράκτιων τουριστικών περιοχών, όπως η Λιμνοθάλασσα του Μπάλου στην Κρήτη, και η Χερσόνησος του Ακάμα στην Κύπρο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook