Χανιά | Στην Κίσσαμο σήμερα ο Κώστας Σκανδαλίδης για την ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ

χανιά-στην-κίσσαμο-σήμερα-ο-κώστας-σκα-1614139
Στα Χανιά θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης. Ο κύριος Σκανδαλίδης θα παραστεί στην ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης Κισσάμου, ενώ θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με τον Δήμαρχο Κισσάμου Γιώργο Μυλωνάκη και τον Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:
«Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Χανίων και η Δημοτική Οργάνωση Κισσάμου απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του  κινήματος, για συμμετοχή στην ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης Κισσάμου, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κισσάμου.
Ομιλητές θα είναι ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αθηνών και μέλος του πολιτικού συμβουλίου, και η Μαρία Καναβάκη μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Καλούμε όλους τους φίλους, τα μέλη και τους πολίτες της Κισσάμου και των Χανίων, να παραβρεθούν στην πολιτική μας εκδήλωση.
Επίσης την ίδια ημέρα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Κώστα Σκανδαλίδη θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων στις θεσμικές αρχές της επαρχίας Κισάμου.
Συγκεκριμένα:
17:30 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κισάμου Μυλωνάκη Γεώργιο
18:00 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου κκ Αμφιλόχιο.
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook