Χανιά | Σταθάκης κατά Μυλωνάκη – Τον κατηγορεί για έργα και μελέτες που δεν προχωρούν | Video

χανιά-σταθάκης-κατά-μυλωνάκη-τον-κα-1222986

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Κισσάμου, Θοδωρής Σταθάκης, μαζί με μέλη της παράταξής του.

Ο κ. Σταθάκης κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο, Γιώργο Μυλωνάκη, ότι έχει βάλει στον πάγο, μελέτες που είχε προετοιμάσει η προηγούμενη δημοτική αρχή. Ανέφερε ότι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Πέτσα Χανιά, ο δήμαρχος Κισσάμου δεν μπόρεσε να του ζητήσει χρηματοδότηση για έστω ένα έργο με ώριμη μελέτη, ενώ υποστήριξε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει διαχειριστεί σωστά ούτε τα έργα αποκατάστασης της θεομηνίας του 2019.

Ο κ. Σταθάκης κατηγόρησε ακόμα τον κ. Μυλωνάκη ότι άμεσοι συνεργάτες του είναι μέτοχοι σε διαδικασία δημιουργίας πλωτού καταστήματος στον Μπάλο, ανοίγοντας, όπως είπε, τον δρόμο για να δημιουργηθεί μια αρμάδα πλωτών μαγαζιών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σταυρούλα Βαρουχάκη, Νεκτάριος Ψαράκης και Γιώργος Καστανάκης, επίσης άσκησαν κριτική στη δημοτική αρχή, για τα ζητήματα των μελετών αλλά και των χώρων αθλητισμού. Σημαντικότερη καθυστέρηση, όπως είπε ο κ. Καστανάκης, είναι η αποκατάσταση της ύδρευσης στις κοινότητες Μαλαθύρου, Κακοπηγαδίου, Περβολακίων, Ρόκκας, Φαλελιανών και Χαιρεθιανών.

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο παρακάτω:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook