Χανιά | Στάση εργασίας από τον Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων – Ζητούν άμεσα διορισμούς όλων των κλάδων

χανιά-στάση-εργασίας-από-τον-σύλλογο-δ-1281878

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων συμμετέχει στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ δίωρη διακοπή των εργασιών από την Δευτέρα 13/9/2021 έως και την Παρασκευή 17/9/2021 από ώρες 09:00-11:00, που έχει εξαγγείλει το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο, η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.), προκειμένου να αναδειχθούν τα χρόνια και τα τελευταία έτη ιδιαιτέρως οξυμένα προβλήματα του κλάδου τους.

Θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δικαστηρίων έξω από το κτήριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10:00.

Ζητούν άμεσα διορισμούς δικαστικών υπαλλήλων όλων των κατηγοριών και όλων των κλάδων, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός συναδέλφων μας θα συνταξιοδοτηθεί στο τέλος του έτους, καθώς και αρκετοί δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους (από τις προκηρύξεις 1κ/2017, 2κ/2017 και 8κ/2017 του ΑΣΕΠ), λόγω των ιδιαίτερων εργασιακών συνθηκών του κλάδου, όπως και αρκετοί διορίσθηκαν εκπαιδευτικοί φέτος.

Διεκδικούν:

  1. Επιτάχυνση διαδικασιών πρόσληψης και ολοκλήρωσης διορισμών των διαγωνισμών του ΑΣΕΠ που βρίσκονται εν εξελίξει από το 2017
  2. Επαναφορά και επαναθεσμοθέτηση του επιδόματος ειδικών συνθηκών
  3. Προώθηση ηχογράφησης και αποηχογράφησης σε όλα τα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια
  4. Πληρωμή υπερωριακής απασχόλησης
  5. Εκσυγχρονισμό υλικοτεχνικών υποδομών (Κτηριακές εγκαταστάσεις, νέες τεχνολογίες).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook