Χανιά | Στα Σφακιά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης – Συναντήθηκε με κατοίκους | Photos

χανιά-στα-σφακιά-ο-αλέξανδρος-μαρκογι-1682406

Τα Σφακιά επισκέφθηκε, χθες Κυριακή, ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης. Ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους σε Κράπη, Ασκύφου, Ίμπρο, Φραγκοκάστελο, Χώρα Σφακίων, και Ανώπολη, να συνομιλήσει μαζί τους για τις εκλογές της 21ης Μαΐου αλλά και για τοπικά θέματα που τους απασχολούν. Άκουσε με προσοχή τα προβλήματα τις περιοχής, ιδίως όσα σχετίζονται με την έλλειψη υποδομών και υπηρεσιών, και συζήτησε μαζί τους τις ευκαιρίες και τις προοπτικές για τα Σφακιά.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομής στα Σφακιά, όπως την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων στη Χώρα Σφακίων από το Λιμενικό Ταμείο. Επισήμανε επιπλέον τη μέριμνα από την κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά τοn Κυριάκο Μητσοτάκη για την προστασία του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής με την ένταξη συνολικά των Λευκών Ορέων στο πρόγραμμα “Aπάτητα Bουνά”».

«Ο ιδιαίτερος τόπος και οι ξεχωριστοί άνθρωποι κάνουν τη διαφορά για τα Σφακιά, αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής», τόνισε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και συμπλήρωσε: «Η ανάδειξη αυτής της μοναδικότητας είναι το αναπτυξιακό κλειδί για τα Σφακιά. Ο συνδυασμός της φυσικής ομορφιάς με τα ξεχωριστής ποιότητας προϊόντα του τόπου που παράγουν οι εξαιρετικοί παραγωγοί του αποτελεί προϋπόθεση ανάπτυξης για τα Σφακιά γι’ αυτό και η ΝΔ επενδύει στον τόπο και τους ανθρώπους του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook