Χανιά | Στα όριά τους οι κάτοικοι σε χωριό της Κισσάμου – Οι βοσκοί παρατούν τις κατσίκες και τους τρώνε… οτι φυτέψουν | Photos

χανιά-στα-όριά-τους-οι-κάτοικοι-σε-χωρ-1280597

Σε απόγνωση εδώ και χρόνια βρίσκονται οι κάτοικοι του χωριού Μουρί, στην Κίσαμο, με αδέσποτα περιφερόμενα κατσίκια να τους «σαρώνουν» την αγροτική παραγωγή.

Μεγάλη μερίδα κατοίκων της ευρύτερης περιοχής διαμαρτύρεται για το χάος που επικρατεί και κάνουν λόγο για τεράστιο πρόβλημα με τους βοσκούς και τα κοπάδια τους, τα οποία δεν επιτηρούν ή ακόμα και αφήνουν ελεύθερα, μιλώντας μάλιστα για δόλο και απώτερο σκοπό τις εκτεταμένες αγροζημιές.

Όπως τονίζουν, και όπως έχει αναφέρει το zarpanews.gr στο παρελθόν, έχουν κινηθεί νομικά, έχουν ενημερώσει και συναντηθεί με την Αστυνομία, την Περιφέρεια και το Δήμο Κισάμου, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση.

Τη Δευτέρα θα σταλεί επίσημη επιστολή στα εξής Υπουργεία: Προστασίας του Πολίτη, Αγροτικής Ανάπτυξης και στο γραφείο του Πρωθυπουργού, για αυτό το πρόβλημα.

Έπειτα, θα σταλεί σε όλες τις Αρμόδιες Αρχές. Αστυνομία, Περιφέρεια, Δημαρχείο Κισάμου, κτλ.

Την Τετάρτη 15/9 και ώρα 5 το απόγευμα στο χωριό έχει προγραμματιστεί συνάντηση για συζήτηση σχετικά με το ζήτημα με σκοπό να προταθούν λύσεις και να οργανωθεί η περαιτέρω δράση των αγανακτισμένων κατοίκων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook