Χανιά | Στα μαύρα ο Πλατανιάς – Νεκρός ο μοτοσυκλετιστής από το μεσημεριανό τροχαίο | Photos

χανιά-στα-μαύρα-ο-πλατανιάς-νεκρός-ο-1215304

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που είχε εμπλακεί σε τροχαίο στον Πλατανιά, το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου.

Ο 40χρονος Χανιώτης επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καφέ στον Πλατανιά, ο οποίος είχε υποστεί εξαιρετικά σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, τα τραύματά του όμως ήταν τέτοια που τελικά υπέκυψε.

Ο 40χρονος μάλιστα είχε γίνει πατέρας πριν από τέσσερις μήνες.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί λίγο πριν τις 13:00 στην παλιά Εθνική Οδό Χανίων – Κισσάμου, με τον 40χρονο να τραυματίζεται έπειτα από πρόσκρουση σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:zarpanews.gr

7 thoughts on “Χανιά | Στα μαύρα ο Πλατανιάς – Νεκρός ο μοτοσυκλετιστής από το μεσημεριανό τροχαίο | Photos

  1. Κρίμα το παλικάρι. Τον γνωριζα προσωπικά και ήταν πραγματικά πολύ αξιολογο παιδί. Ευγενικός, χαλογελαστος και σωστός επαγγελματίας. Ένα μωρό θα μεγαλώσει ορφανό. Πραγματικά μεγάλη απώλεια για όλους όσους τον ξέραμε και κυρίως για την οικογένειά του. Ο Πλατανιάς δεν θα γιορτάσει την Ανάσταση σήμερα, θα είναι στα μαύρα και θα κλαίει :((

  2. Η Τροχαία θα ξεκινήσει να κάνει τη δουλειά της ή πρέπει να ξεκουραστούν κι άλλο τα παλικάρια; Αν επιτηρούσαν τους δρόμους και έκοβαν κλήσεις οι θάνατοι από τροχαία θα ήταν λιγότεροι

  3. ΦΙΛΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΙ 15 ΧΡΟΝΟΙ 95 ΧΡΟΝΟΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΣΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΧΑΣΙΚΛΟΜΕΝΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΟ 4Χ4 ΜΕ ΤΑ ΟΖΑ ΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

  4. Λυπηρό για τούς οικείους του. Όμως δεν διευκρινίζουν αν φορούσε ΚΡΑΝΟΣ. Αν όχι, (όπως παρά πολλοί), τότε το τραγικό αυτό συμβάν, ήταν προδιαγεγραμμένο. Αλήθεια, γιατί η Τροχαία και οι δημοσιογράφοι, αποκρύπτουν, τίς περισσότερες φορές, μια τόση σημαντική λεπτομέρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook