Χανιά | Στα χέρια της Louis Hotels πεντάστερο ξενοδοχείο στον Πλατανιά

χανιά-στα-χέρια-της-louis-hotels-πεντάστερο-ξενο-1001721

Άλλο ένα πεντάστερο ξενοδοχείο προσθέτει στη συλλογή της η Louis Hotels. Ο όμιλος ξενοδοχείων που έγινε συνώνυμος με την ποιοτική εμπειρία φιλοξενίας ανακοίνωσε την ενοικίαση και διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου Asterion Suites & Spa που βρίσκεται στον Πλατανιά Χανίων και συγκεκριμένα στην ιδιωτική παραλία Πύργου Ψηλονέρου.

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή του κάθε επισκέπτη μοναδική. Τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα και τζακούζι του Asterion προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για τις πιο αξέχαστες διακοπές.

Στο νέο ξενοδοχείο της Louis Hotels, οι επιλογές φαγητού είναι ατελείωτες. Με τρία εστιατόρια και δύο μπαρ που προσφέρουν και φαγητό οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν όλες τις ώρες τους στο μαγευτικό περιβάλλον του Asterion Suites & Spa.

Η μέρα ξεκινά στο εστιατόριο «Oceanis» που σερβίρει το πιο λαχταριστό πρόγευμα, ενώ στο «Αtlantis» pool bar οι βουτιές συνδυάζονται με cocktails και επιλογές από σάντουιτς. Στο a la carte εστιατόριο «Κοραλία» οι ένοικοι θα απολαύσουν χορταστικό μεσημεριανό και δείπνο ενώ για πιο προσωπικές στιγμές το μπαρ «Ερμής» υποδέχεται τους επισκέπτες για cocktails και sushi. Για τους λάτρεις του μεζέ υπάρχει η επιλογή του εστιατορίου «Ουζάκι» που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα της Κρήτης.

Στο κέντρο ευεξίας «Παράδεισος» του Asterion η χαλάρωση μπαίνει σε προτεραιότητα ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρει θεραπείες και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών όπως μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ και υπηρεσίες κομμωτικής. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης αίθουσα για συνέδρια, εκδηλώσεις καθώς και kids club.

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 27 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

2 thoughts on “Χανιά | Στα χέρια της Louis Hotels πεντάστερο ξενοδοχείο στον Πλατανιά

  1. Πραγματικά τι βλακείες γράφετε;
    Ιδιωτική παραλία δεν υπάρχει.
    Εκτός αυτού αυτο που γράφετε δεν είναι αρθρο αλλά σκέτη διαφήμιση.
    Καλορίζικο λοιπόν το νέο απόκτημα τους αλλά για εμάς στα Χανιά δεν αλλάζει τίποτα πάλι για ψίχουλα θα δουλεύουμε όλο το καλοκαίρι ενώ αυτοί όλο θα πλουτίζουν.
    Μόνο μην βάζετε ιδέες περί ιδιωτικής παραλίας κτλ ας μας αφήσουν την θάλασσα τουλάχιστον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook