Χανιά | Σπύρος Πετρουλάκης: Ο συγγραφέας του Σασμού αποκάλυψε τη βεντέτα που βίωσε η οικογένειά του

χανιά-σπύρος-πετρουλάκης-ο-συγγραφέα-1406688

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του βιβλίου, στο οποίο βασίστηκε η σειρά «Σασμός», μίλησε για τη βιωματική του εμπειρία από βεντέτα, ενώ έδωσε και spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραφέας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», όπου έδωσε αρκετές λεπτομέρειες, γύρω από τη σειρά, ενώ αποκάλυψε πώς έφτασε το βιβλίο του, να γίνει τηλεοπτική σειρά.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε, ότι και η δική του οικογένεια έχει βιώσει βεντέτα, ενώ τόνισε, ότι σκοπός του βιβλίου του, δεν ήταν να προβάλει τη βεντέτα αλλά τον σασμό.

Για τη βεντέτα, που βίωσε η οικογένειά του στα Σφακιά, είπε:

«Η ιστορία της οικογένειάς μου, ξεκινάει από μια βεντέτα. Εμείς καταγόμαστε από ένα χωριό στα Σφακιά και λόγω μιας βεντέτας διαλύθηκε η οικογένεια, αλλάξανε τα ονόματα, κάποιοι πήγαν στην Πελοπόννησο και σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, οπότε αυτό κυλάει στο αίμα μας» και ολοκλήρωσε, λέγοντας, ότι η νέα γενιά στην Κρήτη θέλει να ξεφύγει από την οπλοκατοχή και να αλλάξει σελίδα.

Τέλος, αποκάλυψε, ότι αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα στο δικαστήριο για την υπόθεση του Αστέρη και μια ανατροπή στο δικαστήριο θα τα αλλάξει όλα. Θα εμφανιστεί η Σεμίνα. Ποιος θα συμβάλλει για να βρεθεί η Σεμίνα; Η Αργυρώ θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη ζωή της στα Γιάννενα, να ξεφύγει από το φάντασμα του Αστέρη και θα προκύψει και μία εγκυμοσύνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook