Χανιά | Sold out από σήμερα το ματς του ΟΑΧ με τον Παναθηναϊκό!

χανιά-sold-out-από-σήμερα-το-ματς-του-οαχ-με-το-983625

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΑΧ EARPLUS θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό των Χανίων και όλης της Κρήτης για την τεράστια ανταπόκριση του σε όλη την φετινή χρονιά στους εντός έδρας αγώνες μας.

Η στήριξη τους έχει υπερβεί κάθε προσδοκία. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε παράλληλα ότι ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή 19/1 και ώρα 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με το κλειστό γυμναστήριο Χανίων να είναι κατάμεστο σε αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση.

Για λόγους ασφαλείας, λόγω της εξάντλησης των εισιτηρίων, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όποιος δεν έχει εισιτήριο η κάρτα διαρκείας όπως και μην έρθει στο γήπεδο, ενώ θα απαγορευθεί η είσοδος παιδιών άνω των 6 ετών, των οποίων οι γονείς δεν τους έχουν εξασφαλίσει συγκεκριμένη θέση.

Για τα παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΟΑΧ EARPLUS έχει γίνει ειδική πρόβλεψη όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας.

Για καλύτερη διευκόλυνση αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια παρακαλούνται όσοι διαθέτουν εισιτήριο να προσέλθουν νωρίτερα. Το γήπεδο θα ανοίξει 11:00.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook