Χανιά | Σοκ για ζευγάρι Γάλλων και το μωρό τους στην Κίσσαμο – Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα

χανιά-σοκ-για-ζευγάρι-γάλλων-και-το-μω-1475462

Οι πιο περίεργες διακοπές για ένα ζευγάρι Γάλλων 31 και 37 ετών και το 2 ετών μωρό τους…

Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της Δευτέρας, περίπου στις 12:20,  ενώ οι τουρίστες οδηγούσαν σε δρόμο της Κισσάμου, περνά ένας βοσκός με το κοπάδι του. O Γάλλος, σταμάτησε το αυτοκίνητο, περιμένοντας το κοπάδι να διασχίσει τον δρόμο. Ωστόσο, ενώ περίμενε, ο 31χρονος άνδρας πλησίασε το αμάξι και ξεκίνησε να κάνει άσεμνες χειρονομίες ενώ δεν δίστασε να… κατεβάσει το παντελόνι του και να τους δείξει τα γεννητικά του όργανα!

Το ζευγάρι έσπευσε στο Α.Τ. Κισσάμου και αμέσως κατήγγειλε το συμβάν. Οι αρχές έδρασαν άμεσα και βρήκαν τον 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη και το πρωί της Τρίτης, δικάστηκε στο Αυτόφωρο δικαστήριο.

zarpanews.gr

 

3 thoughts on “Χανιά | Σοκ για ζευγάρι Γάλλων και το μωρό τους στην Κίσσαμο – Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και έδειξε τα γεννητικά του όργανα

  1. Αυτοί οι μεθυσμένοι τουρίστες που έκανα γυμνοί μπάνιο στο παλιό λιμάνι θα τους συλλάμβαναν αν ήξεραν ποιοι είναι; Πιστεύω πως όχι κ αυτό σημαίνει 2 μέτρα κ 2 σταθμά. Δεν συμφωνώ με την πράξη του κτηνοτρόφου αλλά μήπως η ιστορία έχει κ άλλο επεισόδιο, το οποίο δεν γνωρίζουμε; Πρέπει να σεβόμαστε τη δημοσία αιδώ αλλά κ να είμαστε αντικειμενικοί στην κρίση μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook