Χανιά | Σκάψτε, παρατήστε, τελειώσατε – Κάτοικοι ζητούν έλεος με τα έργα που τούς κατέστρεψαν τον δρόμο στα σπίτια τους

χανιά-σκάψτε-παρατήστε-τελειώσατε-1184661

Μια απίθανη για οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα κατάσταση ζουν οι κάτοικοι της οδού Δελφών στα Χανιά. Η οδός αυτή συνδέει τον κόμβο Βαμβακόπουλου με την παλιά εθνική οδό λίγο πριν τον Μακρύ Τοίχο και, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, υπήρχε έργο σε εξέλιξη στο σημείο. Μόνο που μάλλον έμεινε στην… εξέλιξη.

Οι κάτοικοι λένε ότι οι εργασίες ξεκίνησαν τον Αύγουστο και σχετίζονταν με την τοποθέτηση του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Πελοποννήσου. Είχαν μάλιστα την ενημέρωση ότι θα είχαν τελειώσει εντός διμήνου. Έχουν περάσει πλέον πάνω από έξι μήνες και ο δρόμος παραμένει σκαμμένος, το συνεργείο είναι άφαντο, μηχάνημα ασφαλτόστρωσης έχει αφεθεί στο σημείο, μόνο που άσφαλτος δεν υπάρχει.

Στο σημείο μένουν τουλάχιστον τέσσερις οικογένειες, οι οποίες, όπως λένε, σναγκάζονται να κλείνουν τρύπες χειροκίνητα για να μπορούν να περάσουν από πάνω με τα αυτοκίνητά τους για να πάνε στη δουλειά.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εργασιών καταστράφηκε σωλήνας νερού και καλώδιο τηλεπικοινωνιών.

Tα έργα στο σημείο πραγματοποιούνταν για λογαριασμό του ΑΔΜΗΕ.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι, καθώς κανείς δεν τους δίνει απάντηση για το τί ακριβώς συμβαίνει και το πότε θα επανέλθει ο δρόμος στην κανονική του μορφή.

Το zarpanews.gr επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον ΑΔΜΗΕ, χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν.

Δείτε εικόνες από το σημείο:
zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Σκάψτε, παρατήστε, τελειώσατε – Κάτοικοι ζητούν έλεος με τα έργα που τούς κατέστρεψαν τον δρόμο στα σπίτια τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook