Χανιά | Σήμερα ζητείται η παρέμβαση Εισαγγελέα για το πέρασμα που έφτιαξαν κάτοικοι στον ποταμό Κερίτη

χανιά-σήμερα-ζητείται-η-παρέμβαση-εισ-834351

Σήμερα αναμένεται να ζητηθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, η παρέμβαση του αρμόδιου Εισαγγελέα, για την κατασκευή του περάσματος, (δείτε εδώ) δίπλα από την πεσμένη γέφυρα του ποταμού Κερίτη στον Αλικιανό.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο πέρασμα, κατασκευάστηκε μέσα σε ένα βράδυ από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς θεώρησαν πως η πολιτεία δεν σκύβει στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό των γύρω χωριών, μετά την πτώση της γέφυρας του Κερίτη, στην τελευταία κακοκαιρία.

Όπως σημειώνουν οι κάτοικοι χαρακτηριστικά, προχώρησαν στην κατασκευή του περάσματος γιατί είχε επέλθει οικονομικός μαρασμός στο χωριό, ενώ ήταν μεγάλο και το πρόβλημα σε ότι αφορά τις μετακινήσεις και την σύνδεση του νομού.

Τονίζουν πάντως ότι με την παρέμβαση αυτή δεν επιδιώκουν να υποκαταστήσουν την πολιτεία αλλά επιθυμούν να συμβάλουν στην μείωση της ταλαιπωρίας των διερχομένων από την περιοχή.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, επισημαίνει πως  η παρέμβαση του Εισαγγελέα θα ζητηθεί, καθώς η κατασκευή του συγκεκριμένου περάσματος έχει γίνει χωρίς καμία έγκριση, από καμία υπηρεσία και χωρίς καμία μελέτη με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο.

Zarpanews.gr

9 thoughts on “Χανιά | Σήμερα ζητείται η παρέμβαση Εισαγγελέα για το πέρασμα που έφτιαξαν κάτοικοι στον ποταμό Κερίτη

  1. Τώρα τους μάρανε η ασφάλεια των πολιτών? Πολύ μεγάλη ευαισθησία, ας έμεναν και όλο το καλοκαίρι χωρίς πέρασμα για να αποφασίσουν οι ταγοί το ασφαλές πέρασμα, ουστ υποκριτές μέρες που είναι.

  2. Χωριανοί αφήστε τους ηρωισμούς και τους καπετανισμούς! ένα χωματόδρομο ανοίξαμε δεν είναι και κατόρθωμα. Η μαγκιά θα είναι να πιέσουμε να ανοίξουν έναν σύγχρονο δρόμο και όχι να περνάμε μέσα από τις ποταμόπετρες

    Να ξέρετε ότι αυτή η κίνηση εξυπηρετεί μεν τους χωριανούς αλλά εξυπηρετεί πολύ περισσότερο τους αντί-υπό-περιφεριάρχες! Τους βρήκατε μία γρήγορη πρόχειρη λύση χωρίς να έχουν καμία την ευθύνη… κουτί τους ήρθε!

  3. Ο Βουλγαράκης δεν έχει κάποιον δίπλα του να τον συνεφέρει;
    Στα τελευταία του θα του μείνει η ρετσινια. Εισαγγελέα στους ανθρώπους; Ήθελε να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και να τον παρακαλάνε; Να αισθάνεται ότι είναι κάτι;
    Δεν πήρε το μάθημα του από τον υπουργό που ήταν πολύ πιο ήπιος προχθές στις δηλώσεις του;

  4. Αφήστε τις μπούρδες εκατέρθων, έρχεται τριήμερο κακοκαιρίας με μπόλικη βροχή και βοριάδες.
    Ξεμπαζώστε ότι έχετε κάνει για να μην φουσκώσει το ποτάμι πάλι

  5. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΕΛΗ Η ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΑΤΘΑΙΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΚΙΑΝΟ.ΟΥΤΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙς ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΡΗΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΔΙ ΖΩΗΣ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΚΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ. ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΎΛΓΑΡΟ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…ΚΡΙΜΑ…ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

    1. Μανόλης Λενταριανά δεν περιμέναμε εσένα να μας πεις την εικόνα της περιοχής. Έχουμε και εμείς πορτοκαλιές εκει.
      Βάλε λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και θα καταλάβεις αν αυτή η κίνηση θα είναι τελικά προς όφελος ή εις βάρος μας.

  6. Όποιος <> εξοργίζεται επειδή αυτός και οι <> του δεν μπορούν να κατανοήσουν τα αυτονόητα , είναι άξιος μόνον για την εξουσία της καρέκλας του καφενείου !
    Μήπως όλοι εμείς που τους κάνουμε <> πρέπει να αρχίσουμε να καλούμε στα κοινά και να ψηφίζουμε αυτούς που μπορούν να κάνουν έργα ;

  7. καρεμπε και οξω νου, ο ιδιος εισαι, κολλητε του βουλγαραποστολη που σε εβαλε να γραφεις σχολια πρωινιατικα, δεν εχεις καταλαβει οτι αυτα δεν περνανε. υπαρχουν οι πραγματικες καταστασεις και η ζωή των ανθρωπων που δεν περιμενει και μαγαζια και σπιτια στα χωρια εκει και οχι τα σχολια απο τα γραφεια των συμβουλων.
    πες του αποστολη που πολλοι τον ψηφισαμε οτι κινδυνευει να μεινει στην ιστορια στο ιδιο επιπεδο με τον νατσικα. θυμασαι τον νατσικα η εισαι μικρος σε ηλικια?
    ρωτα κανενα συνομηλικο μου να σου πει τι εγινε τοτε απο ενα ανοητο νομαρχη που εφερε τα ματ σε πενηντα ανθρωπους και αμεσως μαζευτηκαν 5000.
    ειστε ανοητοι πολιτικα. ανοητοι και ανεκδιηγητοι και επικινδυνοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook