Χανιά | Σήμερα η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων. Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα κλείσουν την Παρασκευή 3/12 στις 9:00 το βράδυ.

Το κάλεσμά τους :

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων χαιρετίζει τους αγώνες των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων στην περιοχή και τους καλεί να μαζικοποιήσουν παραπέρα τους Αγροτικούς Συλλόγους και τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο με την ενεργή συμμετοχή τους να τους κάνουν φορείς αγώνα και πάλης ενάντια στην πολιτική της ΕΕ, της ΚΑΠ και των ελληνικών κυβερνήσεων που τσακίζει την ζωή των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων.

Η ΕΟΑΣΝ Χανίων όλο το προηγούμενο διάστημα βγήκε μπροστά και μαζί με τους ΑΣ και τον Κτηνοτροφικό οργάνωσαν τον αγώνα και τις διεκδικήσεις λύσεων σε όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι.

Συντόνισε αυτόν τον αγώνα σε πανελλαδικό επίπεδο με την συμμετοχή της στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων έχοντας πετύχει και μεγάλες νίκες όπως αυτή της κατοχύρωσης του αφορολόγητου για τους αγροτοκτηνοτρόφους για πρώτη φορά στην ιστορία του αγροτικού κινήματος.

Το ΔΣ της ΕΟΑΣΝΧ συνέβαλε αποφασιστικά στην διοργάνωση των εκλογών στους Αγροτικούς Συλλόγους μέσα από ουσιαστικές εκλογικές διαδικασίες και άνοδο της συμμετοχής των συναδέλφων σε αυτές. Αυτό αποτελεί εγγύηση για την παρά πέρα ενδυνάμωση και ανάπτυξη του αγροτικού κινήματος στην περιοχή μας.

Συνέχεια της συντονισμένης πανελλαδικά δράσης τους μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, συνέχεια της αγωνιστικής και μαζικής δράσης των αγροτοκτηνοτρόφων στην περιοχή μας θα δώσε το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων με το διεκδικητικό πλαίσιο και το πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης και πρωτοβουλιών που θα αποφασίσει.

Το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο μας με την συμμετοχή δεκάδων εκλεγμένων αντιπροσώπων από συλλόγους από όλο τον Νομό Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα κλείσουν την Παρασκευή 3/12 στις 9:00 μμ.

Τα θέματα θα είναι:

-Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της απερχόμενης Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και το πρόγραμμα δράσης της νέας Διοίκησης

-Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Σταυριανουδάκης Μανούσος Μπομπολάκης Νεκτάριος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ