Χανιά | Σήμερα η εκδήλωση με τον Αντώνη Μαρτσάκη – Τραγουδά για την ολοκλήρωση του κτηριακού συγκροτήματος στον Όσιο Νικηφόρο τον Λεπρό

χανιά-σήμερα-η-εκδήλωση-με-τον-αντώνη-1090731

Καλλιτεχνική εκδήλωση με σκοπό την ολοκλήρωση της ανέγερσης του κτηριακού συγκροτήματος πλησίον του Ιερού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού στο Σηρικάρι Κισσάμου Ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Aναλυτικά στην ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρεται:

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου και η Ερανική Επιτροπή ανεγέρσεως του Ι.Προσκυνηματικού Ναού Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, (Συρικάρι), ανακοινώνουν την διοργάνωση μεγάλης Καλλιτεχνικής εκδήλωσης, με στόχο και σκοπό την στήριξη ολοκλήρωσης του κτηριακού συγκροτήματος παραπλεύρως του προσκυνήματος του Οσίου Νικηφόρου, το οποίο θα διευκολύνει και θα καλύψει επιτακτικές ανάγκες των ολοένα αυξανόμενων προσκυνητών.

Φιλότιμα και ευγενώς προσφέρθηκαν: ο καταξιωμένος καλλιτέχνης κ. Αντώνης ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ με το συγκρότημα του, η διεύθυνση του Κέντρου «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» και οι Παραδοσιακοί Σύλλογοι: Παραδοσιακός Σύλλογος Χανίων «ΒΙΓΛΑΤΟΡΕΣ», Μορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο ΓΗΓΕΝΗΣ», Χορευτικός Σύλλογος « Η ΚΙΣΣΑΜΟΣ», Αθλητικός-Χορευτικός Σύλλογος «ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΙ», ως και ο ΟΜΙΛΟΣ ΒΡΑΚΟΦΟΡΩΝ ΚΙΣΣΑΜΟΥ», τους οποίους και θερμά ευχαριστούμε.

Τρίτη 3 Μαΐου και ώρα 20.00. Τιμή εισόδου 15€ (Πλήρες μενού και ποτά).

Προπώληση εισιτηρίων. Χανιά: Hondos Center, Ελληνικό Καφέ (Πλ. Δικαστηρίων), Κρεοπωλείο Αθήτης και Τζώρτζης (Κλαδισσός), Χρυσοχοείο Πνευματικάκης (Καραϊσκάκη 28). Κίσαμος: Γραφεία ΙΜΚΣ, Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, Κατάστημα «ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ», Οπωροπαντοπωλείο «Η Μουρνιά», Οπωροπαντοπωλείο Κυριακάκης Ιάκωβος-Πάτρα.

Πληροφορίες – τηλέφωνο: 6949075131, 28240-22281, π. Χρύσανθος. Σας περιμένουμε όλους με χαρά και τιμή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook