Χανιά | Σήκωσαν το παγκρήτιο στο μπάσκετ οι Νεανίδες του ΟΑΧ!

χανιά-σήκωσαν-το-παγκρήτιο-στο-μπάσκε-841117

Μια μεγάλη επιτυχία κατάφερε να σφραγίσει ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων, κατακτώντας το παγκρήτιο πρωτάθλημα μπάσκετ σε επίπεδο Νεανίδων. Τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παρουσία τους στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μέσω των προκριματικών που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο κλειστό του Μετς από τις 22 έως τις 24 Απριλίου.

Ο ΟΑΧ έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου δείχνοντας πραγματικά ατρόμητος! Με 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σφράγισε αυτόν τον στόχο, δείχνοντας έτσι ότι τα νεαρά κορίτσια που βρίσκονται στις τάξεις του έχουν πολύ μεγάλo ταλέντο, ενώ θα μπορούσαν το επόμενο διάστημα να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται με επιτυχία στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά, τα κορίτσια που στέφθηκαν πρωταθλήτριες είναι τα εξής:

Ακρίβου Μαρία, Βασιλογιαννάκη Αφροδίτη, Γιακουμάκη Αγγελική, Δασκαλάκη Ελένη, Δασκουλίδου Βίκυ, Δερμιτζάκη Ευτυχία, Δρικάκη Χριστίνα, Καραμούστου Μαριλένα, Κίντριλη Γεωργία, Παπαδάκη Σταυρούλα, Παπαμαρκάκη Βάσια, Πρασιανάκη Ελια, Σκουμπάκη Αργυρώ, Τσώνη Εμμανουέλα και Χαιρετάκη Νίνα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Πλέον, σειρά για τον ΟΑΧ λαμβάνει η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Αντίπαλοι για τα κορίτσια θα είναι οι Ε.Α. Καλύμνου, Α.Σ. Αιγέας Χίου και Ε.Γ.Σ. Αίολος Μυτιλήνης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό του Μετς και είναι για τον 3ο όμιλο. Σε περίπτωση πρόκρισης στα τελικά για τον ΟΑΧ, θα αγωνιστεί από τη 1 έως τις 5 Μαΐου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων είναι οι εξής:

• 1η αγωνιστική – 22 Απριλίου

Αιγέας-ΟΑΧ, Αίολος Μυτ.-ΕΑΚΑ

• 2η αγωνιστική – 23 Απριλίου

ΕΑΚΑ-Αιγέας, ΟΑΧ-Αίολος Μυτ.

• 3η αγωνιστική – 24 Απριλίου

Αιγέας-Αίολος Μυτ., ΕΑΚΑ-ΟΑΧ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook