Χανιά | Σεμινάριο Σπηλαιολογίας από τον Ορειβατικό Σύλλογο

χανιά-σεμινάριο-σπηλαιολογίας-από-το-792960

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει προς τα μέλη του ότι θα πραγματοποιήσει Σεμινάριο Σπηλαιολογίας Β΄ Επιπέδου (Αυτόνομων) από 23 Ιανουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2019.

Το σεμινάριο αφορά αυτόνομους σπηλαιολόγους (τουλάχιστον Α’ Επιπέδου) που θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη εμπειρία στη σπηλαιολογία και ειδικότερα στις τεχνικές αρματώματος, εκπαίδευσης και ασφάλειας στα σπήλαια και θα διοργανωθεί σύμφωνα με τον κανονισμό εκπαίδευσης που έχει θεσπίσει η Σπηλαιολογική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Η διάρκεια της Σεμιναρίου, το αναλυτικό πρόγραμμα, ο κανονισμός λειτουργίας του, καθώς και οι αιτήσεις συμμετοχής σε αυτό, θα διατίθεται στα γραφεία του Συλλόγου. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις

εγγραφές. Τα βασικά δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο Σεμινάριο πρέπει να κατατεθούν στον αρμόδιο υπεύθυνο του τμήματος σπηλαιολογίας κ. Γ. Μαζωνάκη, πριν την έναρξη του Σεμιναρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως 23:00, τηλ. 28210 44647 ή στον Βοηθό Εφόρου Σπηλαιολογίας και Canyoning κ.Γεώργιο Μαζωνάκη, κιν. 6970961599, μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook